پس فقط آلبوم خواجه میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فریدون صبرش نیست ، یهو دیدی روز عاشوارا داد بیرون(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
پس فقط آلبوم خواجه میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فریدون صبرش نیست ، یهو دیدی روز عاشوارا داد بیرون(sm2)
غلط دیکته داشتی پسرم برو پا تخته..(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شرط اینکه کتک نزنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خط کش یا ترکه انگور یا خودکار لای انگشت ؟(sm120)
هیچکدوم..کوبیدن پشت کله مبارک(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بارونی میاد(sm81)
شاید کسی که عمریه ، دنبالشی من نیستم (sm118)
البوم اریان اگه دو سال تو مجوز گیر نکرده بود
1 سالم درگیر نمی شدن با هم
حدود 3 سال پیش درو کرده بود همه البومارو (sm120)
خیلی وقته از مد افتاده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه لحظه احساس کردم داره برف میاد (sm2)نقل قول:
چشممون به جمالتون روشن قربان..(sm176)نقل قول: