فردا می اد (sm128) (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فردا می اد (sm128) (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشى خوبيه.. مخصوصا حس گر هم اضافه شده و رمش بالا رفته.. ولى الان واسه خريد گرونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم هندزفریش رو دارم و راضیم، رفیقمم پاور بانکش رو داره و راضیه، دیگه گفتم نیاز به مشورت نی... (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه رسیده، زدمش به شارژ پر شه بیبینم چی چی هَ... طلاییش خوجیله... (sm19)(sm132)(sm120)
دمت گرم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی آلبومای شاهین رو بالاخره گرفتی که "WAV + فول کاور" بزنی؟! (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حله... هر وقت تصمیم گرفتی به منم بگو که سهممو بدم... (sm50)(sm10)نقل قول:
(sm10)روی منم حساب کنین
هوس کردم ى البوم درس درمون بياد بگوشم و حال کنم(sm50)
اخرين البوم ک حال داد صفر شخصى بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
امیر آقا این آلبوم سراب شهریار رو شما داخل آرشیو شخصیتون ندارید؟
شلیک کن رفیق...(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)من راحت گرفتمنقل قول: