هادى تا نخوابيدى بيا تلگرام کارت دارم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هادى تا نخوابيدى بيا تلگرام کارت دارم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه منظورم برند نیس شیائومی کارش درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با قیمت کمتر توان بیشتر
پی نوشت : نقلی که من گرفتم ربطی به کلاغ کوفی نداره
(sm77)ویدیویی که شاتل تو تلگرام گذاشته اینجا کدوم کشور و شهریه
خب الان هم دیر نشده واسه خوبگاه یدونه احتمالا نیاز داریم که گروهی بخریم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تو همین رنج قیمت چیز بهتری سراغ داشتی بگو... (sm10)
اول کیفیت و شفافیت و تفکیک صدا ها مهمه برام بعد بیس (sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 وات توانش هر چن وقت شگفت انگیز میذاره 119 تومن همی دو روز پیش گذاشته بود بازم میذاره
بعدشم وقتی اینقد داری پول میدی دیگه کیفیت و باس و این حرفا جایی نداره اسپیکرای پرتابل خیلی گرونن اینا صرفا سرت گرم شه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زخمی تیغ کدامین تبری جنگل درد
هر درختی که تبر خورد
تبرتر شده بود ... (sm50)