[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب چه خبره اینجا پس کجایند مردان بی ادعا؟؟؟!!!!!!!
(sm2)همه در رخت خوابند و خواب....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Q_MARS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوارز (sm118)
سوارز (sm19)
- (sm77)
مسی . سوارز (sm2)(sm118)
(sm2)
امروز بعد از مدتها دلم هوس کرد خونه رو تمیز کنم
.
.
.
.
.
.
.
ولی دیدم هوسه...
منم ادم هوس بازی نیستم به شیطون لعنت فرستادم و دوباره نشستم پای واتساپ
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
(sm120)
اقا کسی میدونه ویدیوهای یاهو رو چجوری دانلو کرد
ای دی ام روی ویدیوها نمیاد اصلا
باز خوبه پای کلش ننشستینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پای چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلش آو کلنزنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندارم اینی که تومیگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
**** مسی و سوارز (sm127)(sm118)(sm127) جونم ماسکرانو و پیکه
اوکی امیر فکر کنم همون موقع که من وارد شدم درست شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه که نداری ، خیلیا بهش معتاد شدننقل قول:
لامصب از یه معتاد کنار خیابون یه فرمانده لشکر با استراتژیک میساخت
بچه ها میگفتن بیا بازی کن ، منم رفتم دیدم که جز سربازیمون حساب نمیشه ، منصرف شدم
شاگرد بابام یه مدت بازی کرد ، بعد بازیش رو 500 هزار تومن فروخت :|
(sm50)
بچه های مردم تو ناسا مدیرعاملن، بعد این رفیق من تنها افتخار زندگیش اینه که فاطما گل رو قبلن از کانالهای ترکیه دیده و از ما جلوتره.(sm50)
نذر کردم گر از این غم به درآیم روزی
تا در میکده شادان و غزل خوان بروم
به هواداری او ذره صفت رقص کنان
تا لب چشمه خورشید درخشان بروم(sm50)
صلاح کار کجا و منِ خراب کجا؟ ببین تفاوت ره از کُجاست تا به کجا! دلم ز صومعه بگرفت و خِرقهی سالوس کجاست دیر مغان و شراب ناب کجا؟ چه نسبت است به رندی، صَلاح و تقوا را سماع وعظ کجا، نغمهی رُباب کجا؟ ز روی دوست، دلِ دشمنان چه دریابد چراغِ مرده کجا، شمعِ آفتاب کجا؟ چو کُحلِ بینشِ ما خاکِ آستانِ شماست کجا رویم بفرما از این جناب، کجا؟ مبین به سیبِ زنخدان، که چاه در راه است کجا همیروی ای دل، بدین شتاب کجا؟! بِشُد، که یاد خوشش باد، روزگارِ وصال خود آن کرشمه کجا رفت و آن عتاب کجا؟ قرار و خواب، ز حافظ طمع مدار ای دوست قرار چیست؟ صبوری کدام و خواب کجا؟
جاان ؟ (sm77)نقل قول:
من اصلا بازی دوست ندارم
شیما مشکلت حل شد اخر ؟
نه هیشکیو اکسپت نمیکنه (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناشناسارو به دلالیل امنیتی اکسپت نمیکنه (sm120)نقل قول:
جز 200 نفر اول بازی بود ... 500 تومن فروختنقل قول:
از اول داره بازی میکنه ، یه پیشنهاد 900 تومنی هم داره ، ولی میگه میخوام این رو برای خودم نگه دارم
مردم بلدن چطوری پول در بیارن
خیلی دلشم بخواد با اون موهای هویجش (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm176)نقل قول:
(sm77) وانقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
چه بخور بخوره
(sm27)
شیما.ب این تویی ؟
فروش اکانت Clash Of Clans - آقا قاسم Level 109
قیمت اکانت : 1 میلیون و 100 هزار تومان
(sm176) یسنقل قول:
تو هم بهش معتادی ؟نقل قول:
اوکی (sm176)نقل قول:
نه ما به روش سنتی و بازو و این حرفا پول در میاریم ....نقل قول:
حوصله ی گیم رو ندارم
خوبه.. گیم فقط مال بچگیام بوده یادش بخیر (sm134)نقل قول:
گیم فقط واسه پیش دانشگاهی بود که گند بزنه به کنکور و دانشگاه و ....نقل قول:
الان اون اسمایلی برای بچگیات بود دیگه ؟؟؟ (sm70)
مكالمه يک مسئول غربی با يک مسئول ايرانی:
-چطور مردمو تيغ ميزنيد؟
+اين پروژه رو ميبينی؟
-چيزی نميبينم كه
+قربون دهنت،همين 50 ميليارد خرجش شد