دستت درد نکنه سجاد
نمایش نسخه قابل چاپ
دستت درد نکنه سجاد
(sm127)(sm127)(sm127)(sm10)(sm10)(sm10)(sm174)(sm1 74)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با منی ؟ خوب قبلا اینجور نمیشد الان موشکل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها لیتس کشورها رو زده
تو ایران
زده :
karami
meraj
mohsen(sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm55)
(sm2)اعع مگه تو نمیدونستی این میگه من چن هفته پیش سرچ زدم بابا شما دیگه کی هستی اطلاعاتتون رو به هم نمیدین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسترینگ کار کریس نبوده
Dariush Rashaud
کار مسی بوده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یادشون رفته کجا بزرگ شدن لاشیا رفتن با بچه های بالا دیگه مرز بندی کردن با باراننقل قول:
مسترینگ الان آره ولی یه بار شده فکر کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن گفت راضی نبوده
جنبه تبلیفاتی داره (sm70)
شاهین آهنگ داده آیا؟
خودتون هم نمیدونین دنبال چی میگردین
سر همون شعر گلاب اینهمه به ممر گیر دادن ، از همه جا میگفتن فلان ادمین خودش اومده شعر لو داده
گیرش واسه الیاس که نیست ، خب معلومه برای شما شیرینه زدن این پستها
آقا مشکل از هدفون هاست یا گوشهای من(sm2)
تا الان دو هدفون گرفتم وقتی یه 20 مین میگوشم گوش سمت چپم اذیت میشه(sm59)
احتمالن تخم چپت باد کرده زده به گوشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)حدس میزدم این لاشی یه چیزی بپرونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو استودیو و با امکانات کریس بوده اما خود کریس مسترینگ نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm120)اینم همون مرض ممرو گرفته اخلاق رسانه اینقل قول:
من واسه این چیزا اندازه پشمم ارزش قائل نیستم بخاطر همین تا همون یه دفه که بهادر اومد فنز رسمی نمیرتم اینهمه سال وقتیم رفتم دو هفته بعد اخراج شدم (sm2)
تلخ و شیرین داستانش چیه ؟ ممر میگفت نمیدونم خوشت میاد و از این کرسی شرا
ممر پیجو انداخته بود کنار با همین چیزا سرپاش کردم خودم میتونستم پیج بزنم یا وبلاگ اما رفتم به ممر کمک کردم چون واسه خودم اصلا این چیزا اهمیتی نداره مث سابق فقط باران پست میزدم اینجا همه اسکی میرفتن هم ممر هم غلومی هم فنز و ...
اشترم دم البومی نیگا چی گیر تخمی داده این فروم
میگم درستش کن
راست میگه امیر هم لیو پیچ میزنه موقع ارسال هم گاهی میره 500 صفحه قبل
(sm2)من هر دو جا هستم (sm70) پارسال محسن منو بلاک کرده بود ، بعد چند وقت پیگیر شدم ، منو چند نفر دیگه رو لیست داده بودن به خاطر پخش ستمگر (sm70) حالا من هیچ کاری نکرده بودما (sm25)نقل قول:
تو که نفهمیدی مشکل من چیه برای چی میگی مشکلی نیس پفیوزنقل قول:
پست میدم میخوام ارسال بزنم 100 تا پست قبلی با هم لود میشن یه صفه خیلی دراز میشه تا پست ارسال شه
چه عجب یکی تایید کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
اتفاقا من اصلا بحثم اخلاق رسانه ای نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ممر ازین اعتبار برخوردار نبود و جزو ادمین ها نبود هر چقد شعر میخواستین پست میکردین چیزی نمیشد
یا مثلا آهنگ خواننده های دیگه رو لو میدین مگه کسی چیزی میگه ؟ ممر میاد گیر میده ؟ نه
مشکل اینجاست که ممر در حال حاضر داره چوب کارای تو رو میخوره ، تو شعر رو پست میکنی و فیضشو میبری ، بدبختی و زخم زبون و فحش خوردنش میشه واسه ممر
تو که به خاطر بحث با غلومی تو پیج بلاک شدی :))))))))))) اونم بلاک شدنقل قول:
(sm2)من فیض میبرم ؟! کمتر ** بگو مومننقل قول:
ممر بخواد خودشو تبرئه کنه راحت میگه فلانی میزنه اختیارشم با خودشه وسلام
(sm2)پفیوث همیشه شرش به ما رسیده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیر موشکل پیدا کرده پستا رو خوندیم اتفاقانقل قول:
(sm2) شماره حسابنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا نمیشه البومای 320 رو که میزندید اون کاور رو هم بزارید داخل زیپ ؟
همین الان به فنس یه سری زدم ببینم اوضاع چقدره
کشتی فنس کاملا به گل نشسته
فقط شده پستایی که رسول از اینجا اسکی میره اونجا
خدایی قدر نمیدونین شما (sm70)
این چند سال تمام جریانات مهم از همین جا و توسط الی شکل گرفته (sm174)
با شیوه مدیریتی مطلوب بهادر و رفقا به هیچ جا نمیرسه کسی
محجوب ها و جودکی ها و یگانه ها n ساله دارم مدیریت میکنن یک هزارم الی فایده نداشتن واسه ملت (sm120)
دو مین خبر نزد الی شونصد کپی پیست زدن کسخلا (sm2)
ببین پست صب اکبر اومد ! دیگه تو فکرشو بکننقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
top quality (sm30)
نه امیر پستای جدید نیست مثل گاهی میشه که رفرش نمیکنی و هی پست میدی یه دفعه 100 تا پست میشه تو یه صفحهنقل قول:
همرم دیدم من قبلا
مشکل داره
(sm174)
این که طبیعیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]