عجب ریال لابد تیمه؟ (sm2)
قبلا ها مارادونا
جلوتر ریوالدو
جلوتر رونالدینهو
حال مسی
صبور باشید بارسا کلا سیستماتیکش اینجوری هستش یه دوره ای افتاد کوتاه مدت داره ولی باز میاد رو اوج لامصب عشق عشق (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب ریال لابد تیمه؟ (sm2)
قبلا ها مارادونا
جلوتر ریوالدو
جلوتر رونالدینهو
حال مسی
صبور باشید بارسا کلا سیستماتیکش اینجوری هستش یه دوره ای افتاد کوتاه مدت داره ولی باز میاد رو اوج لامصب عشق عشق (sm50)
یه زن هم نه داریم ، باهاش شوخی - دستی کنیم . . . (sm74)
بعله . . . (sm59)(sm51)(sm59)
میلاد میام اراک منو دومات کن . . . (sm50)
(sm2)
1931.09.19 Monkey Business
سپتامبر با یادِ جولای . . . (sm50)
ترانه یِ دو چرخه ها یِ شکسته از تام ویس . . . (sm50)
فیلم هایی که تویِ پاییز اکران شدن . . . (sm228)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
27 شهریور ماهِ سال 1310 . . . (sm50)
باشو یِ من 3 سالش بوده . . . (sm74)
(sm51)
چى!؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
امشب دل گرفته بود و خسته هم شدم چون هم بیمارستان رفتم هم یه خبر بد شنیدم کلا کِسل شدم این متن را گذاشتم میدونم من باید پیش اکثر رفقا درس پس بدم مخاطبم جَوون های کم سن و سال تر هستن
یه خورده پا سیستم زیاد میشینم چشمم درد میکنه سر درد میگیرم و بیخیال تمام برنامه ها میشم و باید قرص ژلوفن بندازم و بخوابم
دمشون گرم همه ی رفقایی که همه ی این برنامه ها را میدونن و تحمل میکنه و به رفقا حال میدن الخصوص Saber Vs Amir(sm50)
این سر تهران نشستم و ندید میگم این برنامه هایی که داره رو انجمن پیاده میشه فقط عشق به کار و هنر پشتش خوابیده که هر روز با قدرت بیشتری به کارشون ادامه میدن
چه خوب میشه اگر آدم ضعفی هم از خودش نشون بده اون ضعف در مقابل خوبی کردن طرف مقابل باشه همیشه خودشو بدهکار بدونه به هر کسی که تو هر سنی هستش اینطوری هیچ وقت دل کسی نمیشکنه و حقی ضایع نمیشه
چه خوبه قضاوت الکی نکنیم راجبه هر چیز و هر کسی اینجوری ذهنمون هم خراب نمیشه و به کسی هم خیانت نکردیم(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
چی ، چی !؟
گزینه یِ اوّل : باشو !؟
گزینه یِ دوّم : 3 سالش بوده !؟
گزینه یِ سوّم : گزینه یِ 1 و 2 !!! (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)
ساسی میام رشت ، برام دخترِ هم سایه تون رو به گیر . . . (sm50)
فقط همون ماسته باشه ها . . . رنگ هایِ دیگه این جا خودمون داریم . . . (sm2)
شیر برنج . . . (sm50)
(sm50)
باشو. (اِ) دراصطلاح محلی دهات کرمان پدرجد را گویند و «بابو» جد را و در لهجه ٔ عامه بصورت بابو و باشو گفته میشود.
یعنی در واقع پدر بزرگِ پدری . . . (sm50)
فکر کنم فقط کرمون این جوری نه باشه . . . احتمالاً تمامِ جنوب این اصطلاح رو دارن . . . (sm59)
حمید و امیر و صادق شاید شنیده باشن . . . (sm50)
تو مرد باش و بيا خودم، خودمو برات مى گيرم(sm51)نقل قول:
صابر جات خالى ، خونه خالى مهيا شد و ي خواهر مقدس رو آوردم خونه و...... بعله(sm25)نقل قول:
پسر ماسته چيه واقعا پوستش مث هلوو بود موو نمى زد سرخ و سفيد!!!
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ايوالله، همبنو مى خواستم بفهمم که باشو مى شه پدربزرگنقل قول:
ایولا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوسکا نذاشتن بخوابیم (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرش رفتم یه جوجه بالغ از تو زیرزمین آوردم،همرو تارو مار کرد (sm2)
حرکتِ بروس لی زدی . . . (sm2)
نقل قول:
بیا بریم از کوه پرتت کنم پایین ملحد . . . (sm2)
نقل قول:
اون گفت به تو به گم . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش این ساسی یِ پرده دَر دیگه جایِ ما نیست . . . (sm81)
سهند بیا بریم یه تاپیک برایِ باکره هایی مثلِ خودمون به زنیم . . . (sm50)
کی باورش میشه . . .
بی سیکس در آستانه یِ 25 ساله گی . . . (sm50)
فقط 64 . . . (sm59)
چه جوری طاقت اووردم . . . (sm29)