سلام(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی بازی بزنیم؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی بازی بزنیم؟(sm120)
یارو میگه من که خوبی ندیدم
جنس درون خودش هفتاد رنگه(sm50)
حسش نیست (sm10)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی جوری میگه هیچکی ندونه فکر میکنه میخوایم بریم شطرنج بازی کنیم(sm120)نقل قول:
من زدم.. هروقت تونستی اوکی کن(sm10)
چرا حالت سر جاش نیست؟
اوه چقد وضعش خرابه میگه من **** استار نیستم این کاری که میکنم برای حقوق کامل بشره (sm2)(sm2)
طرف میخواد بده.. به تو چه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه پدرم سرهنگه بعد میگه تو زمان شاه میگه نه زمان هخامنش دیوث یه جوری میگه انگار ومپایره پیر نمیشه (sm2)معلوم نی چند چنده اخرش هم گفت خانواده م رو اعدام کردن مال مارو هم گرفتن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بتی منبع از زبون خودش منتهی عقلتو کار بنداز چرت و پت زیاد میگه اصلیارو جدا کن (sm2)
والا نمیدونیم قضیه اصلی اینا چیه که(sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سعید شهروزم زده تو کار ریدن(sm3)
حیف صدا نیست
کرم داری میپری وسط بحث خوب (sm2)نقل قول: