حسن چاخان جوری گفته عزای عمومی که انگار الان مملکت عروسیه و همه شادن(sm3) 12 ماه سال عزاذاریه ، این دو روز هم روش
نمایش نسخه قابل چاپ
حسن چاخان جوری گفته عزای عمومی که انگار الان مملکت عروسیه و همه شادن(sm3) 12 ماه سال عزاذاریه ، این دو روز هم روش
فدات... خوبم ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا دیروز ایم مسئله واسم پیش اومد... بابام میگفت با ماشین برو گفتم پدرم ماشین توـه خودت نیاز داری که واسه اینجام یه ماشین گرفتی من با تاکسی میرم مثل سال اول...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره پسر ـتو بده درستش کنم (sm142)
ادامه ماجرا رو به ید بالای نوید سپردم (sm120)
برم یکم به کارا برسم . فعلا
به سلامت... منم تورو به خدا میسپرم (sm120)(sm10)نقل قول:
new.tick90.inنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
حسن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اون قپرمزه سبز بود میبردم ولی دوباره باختم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]