من از تکرار بیهوده از این دلسردی حرفام
از این حزن صدا بیزار که دلتنگ نفسهاته
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من از تکرار بیهوده از این دلسردی حرفام
از این حزن صدا بیزار که دلتنگ نفسهاته
(sm50)
یعنی استریپ تیز میکنه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه همون موقع بند اومد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اینجارو میگم خل(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس منم دیگه اذیت نکن هی نگو ناقص العقل (sm10) (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه همینی که هست
آهاا (sm14) میدان امیر پازواری شهر شماس یا بابلسره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در اصل میشه امیر کلا در کل میشه بابل(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شده؟
عرض کنم خدمتت اتفاقا با خیلی دختر حرف میزنم با خیلی هاشون هم دوستم ولی تو کف نیستم سیخ کنم رو کسی باهاشون همونجوری که با یه پسر برخورد میکنم برخورد میکنم عقب مونده ذهنی اونیه که با دختر صحبت نمیکنه ولی یه زن تو خیابون رد میشه روش سیخ میشه ... مسائل دینی و عقایدتی هم سر جاشه برام ، نه اونقدر فرشته ام که بخوان بپرستتم نه اونقد ول و غرق تو کثافتم که سنگ بزنن بم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حد وسط ، ادمم