استان؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
استان؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خیلی خوبه بعد رهی ام فروغو خیلی دوست دارمنقل قول:
حتی میشه گفت کشور ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فروغ خیلی خیلی خیلی کم خوندم اما قبولش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته ام(!)
ازین دلداری های مجازی
دلم شانه های حقیقی میخواهد..
دوستم فک نکنم اونقدا مذهبی باشه البته اون بابلسریه جشنشو اونجا میخواد بگیره
این به واقعیت نزدیک تره(sm120)نقل قول:
بخونش..فروغ معمولا تو شعراش داستانای خوبی تعریف میکنهنقل قول:
حرف نزن اینقدر... مختلط نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دارم تو این خراب شده زندگی میکنم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتم مذهبی ، گفتم خشکه مذهبی ...
مختلت که اصلا حرفشو نزن ، شاید با پارتی بازی بتونه دی جی بیاره برا خانم ها اونم یواشکی