دیگه روتو کم کن ، دارم تو این خراب شده زندگی میکنم ها ... توهین نکن (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه روتو کم کن ، دارم تو این خراب شده زندگی میکنم ها ... توهین نکن (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیما؟؟
بوي گند خيانت تمام شهر را گرفته !!!!
مردهاي چشم چران ، زن هاي خائن ، دختر هاي شهوتي ، پسرهاي شهوتي تر !!!
پس چه شد ؟؟؟
چيدن يك سيب و اين همه تقاص ؟؟؟
بيچاره آدم.
بيچاره آدميت
میدونم ، فلسفه کارهاش رو میشناسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یکی از دوستای شاع که خانم هم بود داشتیم صحبت میکردیم بحث وقتی به فروغ کشیده شد حرف جالبی زد ، گفت : " فروغ اگه تو این جامعه زندگی میکرد فاحشه میخوندنش " کاملا هم باهاش موافقم ، فروغ برای اینکه موندگار بشه خیلی چیزاشو فدا کرد
(sm120) مهم نیس اصن. خیلی ذوق دارم بعد 7 سال میخوام دوستامو بیبینم (sm171)نقل قول:
دکل با پارتی بازی میخوان دی جی بیارن (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیرم پس
فروغ به شدت بلند پرواز بود..داستان زندگیش رمانیه..اتفاقا یه رمانی هست اسمشو نمیدونم داستان زندگی فروغه..وقتی میخونیش قشنگ میفهمی چقدر با مردم زمان خودش فرق داشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین فیلم تیری در تاریکی داریم ؟ به غیر اونکه 1964 ساخته شده ...
اون موقع ها هم خیلی بهش انگ زدن !! (sm74)نقل قول:
من توهین کردم؟ کثافت، خوب ترکشای مسئولای مضخرفش به ما میخوره فقط(sm2)نقل قول:
ی روحانی رو فرستادین اینجا.. چنان گندی زد که تا عمر باقیست ی کنسرت نمیزارن اینجا برگزار بشه.. اینم از ناصری کبیر(sm2)