نرو.. بیشن خونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نرو.. بیشن خونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کتاب " اولین تپش های عاشقانه ی قلبم " که نامه های فروغ به شوهرشه رو دارم . توش خیلی در مورد جامعه و محدودیتش حرف میزنه
امیر مهم نیست کدوم طرف قضیه باشیم ، قضاوت کردن کار درستی نیست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم با تو هستم هم با سجاد همدیگه رو بخاطر یه بحث و تفاوت قضاوت نکنید
هر کسی میتونه هر جوری میخواد زندگی کنه ، به قولی جامعه رو من و تو شکل میده ، من و تو های بسیار بسیار مختلف و غیر همگون !! اگه همه خوب بودن و هیچ عیبی نداشتن که ...!! می تونی تصور کنی ؟!
با این قسمت حرفت کاملا موافقم نه قبل و نه بعدش ، نه سجاد و نه هیچکس دیگه حتی به شوخی هم که شده حق نداره همچین قیاسی رو بهت نسبت بده
.. (sm10)
انشالله که نمیبینیش از بس سرش شلوغه(sm2)نقل قول:
- (sm50)
من که چیزی سراغ ندارم جز اوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکرم نکنم باشه مگر انگلیسی زبان نباشه
برای همین هم موندگار شدهنقل قول:
(sm14) یه اس مس بدم به دوستم ازش بپرسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اونم ندیدم (sm120) یکی از دوستام بهم گفت اما گفت 2004 ! فکر کنم خودشم نمیدونست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر عروس خانوم که شلوغه درست ولی دوستای دیگه هم هستن (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]