امین ارسال شد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
امین ارسال شد (sm2)
الیا (sm74)مارتل (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش تجاوز کردی !
بچه هاشو کشتی !
الیا مارتل (sm81)
به همراه دکستر جذاب ترین شخصیت سریالی که تا الان دیدیم (sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست کوهل (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکستر هم حیف شد تموم شد(sm74)هنوزم گوشه امیدی به ساخت فصل نهم دکستر دارم(sm50)
برکینگ بد خدا بود (sm74)
فصل چهارم برسی 10 قسمت رو اینجوری میبینی (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته صحنه هم کم نداره
و بدون شک بهرین سریال قرن
فعلا قابل زیسته جهنم واقعی 10.20 روز دیگه میاد
تو کتاب مارتین روش زیاد مانور نداده بود ولی خیلی شخصیت دوست داشتنی ای بود با اینکه نقشش کوتاه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)ماه رمضان ایشالا میبینمنقل قول:
اقا طرح افطار تا سحر تو سایت هس
بشینیم ضر بزنیم (sm59)
من تو خطر نیستم من خود خطرم (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکانس پایانی با اون موزیک شاهکار (sm1)