مهدی چی میگی تو
نمایش نسخه قابل چاپ
مهدی چی میگی تو
نگفتم اونه گفتم مثل اوننقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ وقت سر ارسال پست بر نمیگشت عقب
فیر طبیعیه مشخصه یه مشکلی هست
چرت نگو تازه یه ساعته واسه من اینجور شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
(sm2)يه مانتو بخر ، دو تا سيروان هم ببر!!!
پست کریس رو زدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو فیس ببین همه کپی پیست زدن
بعد از مهندسی مسترینگ توسط کوشان حالا مهندسی کریس(sm2)
رف ش نه امیر ارسال پست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست چدید میدیم این طور میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا چقد گیجی تو داریم تو تاپیک پست میدیم یهو 500 تا پست با هم لود میشه برای چی نمیفهمی
موقعی تو یه صفحه هی پست میدی پیش میاد میمونه تو اون صفحه تا رفرش نکنی درست نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینکه برمیگرده عقب اره مشکل داره
دقیقا همون روز منو هم بی دلیل بلاک کرد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی گفت تو این صفحه پست میدیم؟؟؟؟نقل قول:
من همش رفرش میدم اصلا این نیست.
صفحه ای که 2 ارسال داره من پست میدم میره 500 ارسال قبلی هم میاره
منم مشکل رفرش اتومات دارم
اگه درست نکنین به برار عباس میگم(sm174)
والله اینی که امین گفت طبیعیه تو بقیه فروم ها هم دیدم
ولی برگشت رو مشکل داره اگه برمیگرده
من متولد شیراز هستمنقل قول:
الان در صفحه 3038(sm2)
مهدی واقعا نمیفهمی ؟؟؟؟نقل قول:
میگم مثل اون جالت میشه خودم این قدر حالیم هست کی طبیعیه کی نه
مثلا من صبح اومدم پست دادم رفته واسه دیروز رُ اورده!!!
میگم پشت سر هم نیست.....پست صفحات قبل
خوب مچ فروم رو گرفتم (sm30)نقل قول:
پاک شد کو بینیم چی میشه
تشکر کنم از صفحه بیرون میرم
بنابراین همینجا : ممنون
A script on this page may be busy, or it may have stopped responding. You can stop the script now, open the script in the debugger, or let the script continue.
Script: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این درسته اره میره سراغ پست هایی که نخوندی ولی خب مشکل داره باید بره پست صبحی که دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آی اس پی عباس جان استفاده میکنمنقل قول:
بابا من همرُ خونده بودم!!!نقل قول:
اون که خوبه این اینطوری نیست
الان پست بدم میره پستای اولمون راجع به شعرا مثلا
واسه من اینطوری نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره مشکل داره
من منظورم یه چی دیگه بود
ار کجا نت گرفتی ؟نقل قول:
(sm98)نقل قول:
خب میگم که حق با توئه مشکل داره
من خواهر عباس معصومی هستم
دست بر دار نیستم
بالاخره (sm174)نقل قول:
یه سری الاغ هم به دیگران و علایقشون توهین میکنن.
خواهرِ استاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط عباس معصومی کیجا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی خار جان ؟(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا الان بری بیرون شب بیای باید همین پست رو بیاره ولی چند صفحه قبل رو میارهنقل قول:
خوب منم میگم حق با توئه (sm120)
واسه من اینطوری نیست
ولی اینکه تو یه صفحه چندین پست بدی و رفرش ندی و 500 پست پشت هم شه طبیعیه تازگی نداره
تو فرومه ای دیگه هم همینه دیدم که میگم
(sm120)
(sm81)پنج شنبه داره تموم میشه
(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان چی شدنقل قول:
الی واسه تو درست شد؟؟؟
کوکی ها رو پاک کردم اما بازم نشد
(sm174)نقل قول:
هيچی خوش اومدی خواهرِ استاد (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط عباس معصومی کیجا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
منم پاک میکنم ولی بعیده توفیری کنه
امیرم یاد گرفته تا کسی چیزی میگه میگی کوکی پاک کن (sm120)