این روزا هر کی یه کرسی شعر میگه شده شاعر
نمایش نسخه قابل چاپ
این روزا هر کی یه کرسی شعر میگه شده شاعر
مهدی سکوت کن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد شعر بحث میشه ، حتی در مورد حافظ و سعدی !
شهریار بهترین بداهه سرای دوران بوده و در این شکی نیست اما نسبت به هم نسلی هاش توجه فوق العاده ای بهش شده در مقابل هم نسلی هاش رو انداختن تو سایه ش
یه مستندش در مورد جذامیاس . فروغ با ابراهیم گلستان میرن جذام خانه ازشون فیلم میگیرن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فروغ بعد شاپور با ابراهیم گلستان اشنا میشه واسه همین مسیر زندگیش عوض میشه و بیشتر میره سمت شعر
خیلی با شعوری و شعر شناس (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناراحت که نشدی؟؟ (sm25) من فقط یکم سر به سرت گذاشتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم یه تیکه اهنگ علیزاده بود که شدیدا توصیه میکنم بگیریش فضاش مناسب این ایام روزای پیش رو ِ (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا ما که حرف بدی نزدیم هیییییییییس (sm54)نقل قول:
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیما چرا این حرف رو میزنی ؟!
فروغ رو اگه ابراهیم گلستان پیدا نمیکرد شخص دیگه ای پیدا میکرد ، خیلی قبل تر از اون شعر فروغ شکل گرفته بود و ابراهیم گلستان فقط باعث شد فروغ کامل تر بشه
شب خوش همگی...
چی میگی شما؟کسی به شهریار توهین نکرد که جوگیر میشی..احمد شعر میگه مواظب باش چی میگی پسر جاننقل قول:
احمد گری من تو بودی؟(sm25)