شهریار ادم کوچیکی نبود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شهریار ادم کوچیکی نبود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیره ام به آخرین ارثیه اجدادی(sm50)
شیما بد نمیگه احمد..حتی من شنیدم عاشق ابراهیم گلستان شد..همه جا با هم بودن و تقریبا هم فکر واسه همین جذبش شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو زندگیم از خیلی تجربه ها درس نگرفتم ولی یه چیزو خیلی زود فهمیدم به ادمی که تعصب افراطی مزخرف داره حتی سلامم نکن چه برسه بحث چون اینا خطرناک ترین ادمای روزی زمینننقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر جان وقتی چیزی راجبه شهریار نمیدونی نظر نده نمیدونم شهریار ئ علی ای همای رحمت شهریارش کرد و اینانقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر حرفم هم همینو گفتم داداش من !نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم نیست دین و ایمان و تفکرت چی باشه ، نسبت دادنچیزهای نا مناسب همیشه زشته از هر دیدگاهی ، منم همینو گفتم ..
دیدم دارید سر یه شوخی بی مزه که اصولا نباید انجام میگرفت بحث میکنید خواستم بحثتون به جاهای باریک نکشه
من فوق لیسانس ادبیات دارم..و من اله توفیق..خوش باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کافر همه رو به کیش خود پندارد(sm2)
من از کسی که مطمئنم اطلاعات بیشتری داره و مستند ساز هم هست شنیدمنقل قول:
اره همین گلستان روش خیلی تاثیر گذاشت. حالا من که اونوقتا نبودم از نوشته های تو وب مستندش نقدایی که ازش میکنن دستگیرم شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]