بیشین بینیم باووووونقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیشین بینیم باووووونقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غد و یه دنده شدی با همه دعوا میوفتی یکی یه حرفی میزنه میپری بهش چراااا اون وقت ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه همینی که هست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخیه دیگه با همه میکنیم خواستیم یخ فضا بشکنه اوکی بار اول و اخر بود (sm174)
اهان(sm127)نقل قول:
میگم اونم شعر میگفت.. ی لحظه فکر کردم اونی
به زبون خودشون صحبت می کنم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به همه نمی پرم تو دیدی من با همه دعوا کنم
عجب(sm50)..امین از این نصیحتا زیاد به من بکن دمت گرم
اسمش توهمه! گونه های مختلفی هم داره! بهترین کاره....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی ها هم که اصلا شمارشون کم نیست شجاعت نقل گرفتن تو فضای مجازی رو هم ندارن ، و اونقدر شعورشون رو به افول هست که نگاه نمیکنن چی از دهنشون در میاد و به کسی که فلان روز بهش چاکرم مخلصم تف میدادن نثار میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ما الان اینجا از شهریار بد نگفتیم . هر شاعری به اندازه ی خودش بزرگ هس. تو نباید انقده تعصب داشته باشی این تعصب بعضی وقتا به ضررته (sm174)نقل قول:
من برم یه قرص معده بخورم حالم خوب نیس