کتک در کـــــــــل لازمه... قوی ترین ابزار تربیتینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کتک در کـــــــــل لازمه... قوی ترین ابزار تربیتینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اینجور بهتره بلکه یه ماه رو آلبوماشون کارکنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
واقعا فكر ميكني ميشه اينا رو كتك زد؟ روش تو روم باز شه؟ (sm77)
یه مدت اینکارو بکن حتما...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان خودم این بچه ها رو بزارن زیر دست من ، یه هفته ای آدمشون میکنم (sm120) کاری میکنم سر به بیابون بزارن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخی هستن یا پسر ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن مادر من ، اگه نمیتونی به باباش بگو بزنهنقل قول:
یعنی چی روش باز شده ف جوری بزن که کار به بیمارستان بکشه
یه بار برای همیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا چقدر كم كنم؟
خدا به بچه ی تو رحم کنه (sm2)نقل قول:
در حد خرید یه فلافل باشه کافیهنقل قول: