بتی جون چه کنیم با ادمای کج فهم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بتی جون چه کنیم با ادمای کج فهم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا اره در مورد شعر بود ولی یه نفر واق واق کرد موضوع اصلا به تو ربطی نداره اصلا یه چیز دیگه اس نفهمی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگه یه چشم گفت پسره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد حیلی خوبه خیلیییی! ما که متاسفانه محرومیم از کارای جدیدش (sm25)نقل قول:
هیچ جا حضور نداره؟؟
سلام ویژه منو بهش برسون (sm19)
روتو بکن به من(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواست شوخی کنه اما خراب کرد ، تا اینجاشو مطمئنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی قبولت دارم و ارادت دارم بهت ، اینو هم بدون خلاف واقع رو بهت نمیگم
مهدی جان اگه فحش دادی دمت گرم.. من که چیزی نفهمیدم(sm10)(sm120)
ولی میدونم چون به زبون خودمون با احمد حرف زدم اون پیغام خصوصی رو فرستادی...
محض اطلاعت بهش گفتم برادر من.. سگتم.. قورباغتم.. بیخیال شو(sm10)
اصن فهمیدی من چی گفتم ؟ (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت چطوری؟(sm120)نقل قول:
شبمونو ساخت (sm120)نقل قول: