نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقع كه محصل بود 150 ميدادم بهش الان 100 بدم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقع كه محصل بود 150 ميدادم بهش الان 100 بدم؟
اتفاقا پدر من زیاد اهل کتک زدن نبود ، از همون اول کاری کرد که به قول معروف روی پای خودمون بزرگ بشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محصل و غیر محصل نداریم ، باید از یه جایی شروع کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران نباش یه ماهه میاد میگه غلط کردم ننه
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر داره قالب میزنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طوری که برای چند ثانیه نفسش بند بیاد (sm120) مثل فن های پدر من (sm172)(sm59)نقل قول:
مثلا بگو برای یه مدت مشخص پول تو جیبی ـت نصف میشه و اگه رفتارتو تغییر ندی زمان ـش تمدید میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه اینقد هم نه (sm120)نقل قول:
یه دست و پا کبود بشه کافیه
کمربند خوبه (sm173)
نقل قول:
بيا الان زنگ زده مينا جون عذر ميخوام تند صحبت كردم گفتم خواهش ميكنم زود ميگه ميشه يه مقدار از پولمو بريزي به حسابم ؟ اينم از عذر خواهي كردنش (sm120)
عکس کیتارو و صفاریان رو محسن گرفته (sm120)