خیلی خوبه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من فقط این آلبومو دارم Airbag - 2013 - The Greatest Show On Earth
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی خوبه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من فقط این آلبومو دارم Airbag - 2013 - The Greatest Show On Earth
خوب شد یادم انداختی الان یه اهنگ ازش میذارم
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سایتی ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو بزار(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر دان کن
لامصب اهنگ نیست
فیلم سینماییه(sm59)
آلبوماش که زیاد نی بگرد دونه دونه البوماشو بگیر
39 mg بذاره ؟ ملت گشاد دانلود می کنن به نظرت ؟ (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عظمت داره لامصب(sm59)
اکبر یه البوم دیگش که جزو بهتریناشه
این اهنگی که گذاشتم از همین البومه
اکبر مث اینکه اون سایت البومای بند ارژانتینی رو میاره به همین نام
از اونجا نگیر