این فیلم آمریکن اسنایپر چقدر بی خود بود (sm3) دو ساعت الکی رفت کاش سیندرلا نگاه میکردم (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
این فیلم آمریکن اسنایپر چقدر بی خود بود (sm3) دو ساعت الکی رفت کاش سیندرلا نگاه میکردم (sm25)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
بگو شب بخوابه من بیدارم
من شب زنده نگه میدارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لبخند زد و دستامو گرفت اما توی خواب
فردا نشده بیدار شدم بیدار و خراب
(sm50)
یادت باشه منتظر اون که میگه دردتو میدونه نشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفاشو باور نکنی هر کی میاد نمک به زخمت میزنه (sm50)
دلی غمگین تر از دل من هم مگه هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نشون من بده دل غمگین مگه هست
(sm74)
این منم از دنیا رونده و واموندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این منم که هر چی که داشته پای تو سوزونده
فکر نمیکردم بزاری زار و زمین گیر بشمنقل قول:
فکر نمیکردم که یه روز اینجوری تحقیر بشم
(sm81)
که تف کنی تو صورت استاد پروژه؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفهمید... خودم بهش گفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عامریکای مستکبر... سوزانده باید گردد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی کرده بودم تو سبک عبید زاکانی دربیاد (sm2)نقل قول:
دهنت سرویس ، زدی تو کار ایرج میرزا مهندس (sm70)
عاقا دیشب دیدم یکی تو لاین فرندم شده به اسم مهندس ، حالا من هر چی فک میکنم مهندس کیه بعد دوزاریم افتاد نویده (sm70)
با همین نام کاربری اگه بدونی چندتا مخ زدم دیشب... از جمله رضا عارتیست @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
میگم چه علاقه خاصی به نامحدود دارید... ای لاشیا... صابرم مخازه نامحدود داره (sm2)نقل قول:
دوست که دارم حوصله ندارم جداتون کنم از هم کسی دیگه هم نیست انقدر دعوا میکنید تا یکیتون به اون یکی تجاوز کنه بعد داستان میشه (sm2)نقل قول:
اگه دوست داری امشب یه مشاعرع رپ راه بندازیم من با تکست های یاس میلاد هم با تکس های بهرام و صادق و از این جور چیزا (sm2)
اگه ناراحت نمیشی بگیم آهنگ بعدی رو رهبری تنها بخونه ببینیم چی از آب در میاد (sm2)نقل قول:
اصن از اولشم میدونستم این سیبیل قشنگه صداش بهتره (sm2)
یکی ایشون دلبرباس یکی شهره صولتی (sm2) sulatiنقل قول:
دهنت سرویس دقیقا زدی به هدف منم میخواستم همینو بگم (sm2) بعد از چهره دلرباش چیز دیگری بود که نظر منو جلب کرد
ایمان آوردیم خودتُ برسون که تا سحر باس کارمونُ بکنیم حمومم بریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غذای بخصوصیِ... من زیاد دیدم خارجکیا توی فیلماشون میخورن!!! همه این خوراک روی هم رفته اسمش هست meatball (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرش خیلی مسخره مرد... (sm25)نقل قول:
خلوتس امشب... (sm169)