بیا بخورش (sm51)نوش جونتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا بخورش (sm51)نوش جونتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از داشته هات صحبت کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت زده 2-1 به نفع فرانسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زدم 1-0 به نفع فرانسه
(sm120)
من مثل تو بی تربیت نیستم تو این ماه مبارک هر چی حرف زشت هست به هم دیگه میزنی(sm2)نقل قول:
(sm25)واقعا هادی برات متاسفام خیلی بی تربیتی یه کم به خودت بیا
پس منم همون 2-1 میزنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش ایسلند میبرد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم کافه یه کله لیمو زدم با چای
اسپکیر بزرگ داشت گوشیمو زدم
برجو خاکستریو ارزوو از ایران بگوو عروسکو اینا گذاشتم صدا زیاد دمه گوشم
ینی زندگی کردم ها
یکی گف برام بریز یکی پولمو حساب کرد
..(sm50)
شده پیش بینی من و تورو خراب کنن ایسلند میبره حالا ببین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه هیچی ازش ندارم تنها آهنگی که ازش تو هاردم هست همیننقل قول:
اومدم سر کوچتون ،دم خونتون،خونه نبودیکه اونم همشو پیام کامیار خوندن 10 ثانیه شهرام توشه (sm2)
(sm242)