پیکان دلتنگ ....باباه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پیکان دلتنگ ....باباه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدمت نرفتی تو(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه .... سبک منه؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چ ربطی داره ب جنسیت(sm120) کنکور خیلی خستت کرده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی چی میدی؟؟
(sm2)دوس داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتمن ببین فوق العادس ! ساختار شکن فصل دوش داره میاد اینم مث نت فلیکس یهو همه رو یجا میده بیرون مال امازونه
ربطش اینه بنده ی حقیر باید خرج زن و بچه بدم 10 سال دیگه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس تو نمیخوای ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخواستی میبرم میفروشم تو پاساژ (sm2)45 تومن (sm2)
نه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)بهلهنقل قول:
(sm50)
خاک تو سرت(sm2)نقل قول:
دیوث برو پیام زدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش به حالش معاف شده مث ما خوبه رفتیم 2 سال الکی از عمرمون تلف شد (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوئیس فرانسه 2به 1 به نفع سوئیس زدم(sm50)
دیوثا الان دندونم درد می کنه انقدر به معافی من حسودی نکنید میام همتونو پاره می کنما (sm35)(sm2)
یکی می خواد الان رسول رو نگه داره رسول باید زنی بگیره که خودش کار داشته باشه بعد رسول بشینه خونه بچه داری کنه شام بپزه ظرف بشوره زنه هم کار کنه خرجشون رو در بیارن(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم معافیت پزشکی بدبخت هر جا بره حتما میگن یه ایرادی داره که پزشکی گرفته تا ثابت کنه بابا این نیست دهنش سرویس میشه (sm2)
حاضرم از گرسنگی بمیرم ولی خرجمو زنم نده (sm3)نقل قول:
بدبخت اخرش این میشه تو هنوز مستقل شدن و تنهایی زندگی کردن رو یاد نگرفتی که باید تو خدمت یاد می گرفتی که چه جوری سر خودت رو نگه داری درست خدمت یه چیزایی رو از ادم میگره ولی در عوضش چیزایی هم بهت میده این رو از کسایی که رفتن بپرس بت می گن(sm50)نقل قول:
من از 18 سالگی تنها زندگی می کنم (sm50) ظاهرا خونه ی بابام ولی در اصل تنهامنقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشد اگر فرصت شد می بینم (sm59)
بعدا صداش در میاد(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
درست مثل من (sm50)نقل قول:
بش مزایای خدمت رو بگو درسته خدمت چیزایی رو از ادم میگیره ولی یه چیزایی هم میده بش بگو که چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی بت نمیده خدمت فقط غرور آدمو له میکنه ... یه خورده هم باعث میشه آدم قدر خونه و خانواده و درس خوندنو بدونه (sm50)نقل قول:
چرا میده الان گرمی هیچی حالیت نیست(sm70)نقل قول:
هادی کجا خدمت کردی(sm50)
این که تو میگی آدم مستقل میتونه زندگی کنه یا تنهاییم میتونه گلیم خودشو از آب بکشه بیرون واسه بعضیا درسته ولی واسه بعضیای دیگه هم که سختی کشیدن هیچ فرقی ندارهنقل قول:
چون من قبلشم تنها زندگی کردم تنها کار کردم سرپرست (sm50)
- (sm120)
فلسفه نگو دیوث کجا خدمت کردی ؟؟؟نقل قول:
روش نمیشه بگه کجا داده (sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بر کاشف قرص نوافن (sm118)
کرمانشاه ولی 6 ماه اول تو منطقه بودم سرپل ذهاب خیلی سخت بود ...هوای گرم نه حموم داشت ن سرویس ن جای خواب مناسبنقل قول:
تو سنگرم که میخوابیدی قشنگ پر از موش بود موش از سر و صورتت میرفت بالا یعنی قشنگ حس میکردم (sm50)
دیگه بازرس اومد گفت هر کی سرپرسته یا شرایط داره یا متاهل میتونه بره تو پادگان شهر خدمت کنه
دیگه اومدم تو پادگان اونجا هم آموزش بود پنجشنبه ها فرمانده ازت شفاهی سوال میپرسید بلد بودی میرفتی تا شنبه بلدم نبودی میشدی نگهبان (sm3)
من تو زندان خدمت کردم(sm50)نقل قول:
ولی در کل پاره شدم یه ماه تو یگان بازداشت شدم به خاطر عدم آموزش آخرشم سرهنگه باهام رفیق بود گفت بیا 10 روز برات بنویسم برو حال کن (sm2)
دیوث اینا رو نریز تو معده ات ببر بکش خلاصنقل قول:
امان از کیون گشاد (sm2)نقل قول:
برا 10 روز چند بار انداخت اون تو (sm2)