(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوهوووووووو ممنون خار جان (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تست
من ديروز کوکیارو پاک کردم مشکلم حل شدنقل قول:
البته مشکل من فقط اين بود که ليو پيج ميداد
امیر این یوزرای فیک عباس معصومی و ... رو حذف کن
برای من و برار عباس هنوز لیو پیج میده و رفرش اتومات نمیکنه
عباس خیلی عصبانی شده
تی خاک وچوک(sm155)
ایشالا یوزرت بترکه(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا قانع شدم (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی نامردین (sm81) اینه جواب سالها زحمات استاد عباس معصومی به موسیقی کشور(sm81)(sm27)
منم پاک کردم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر تیتر مانی رو زدی بابک رهنما(sm25)
"گربه لگد خورده "
با قطاری که میره از تهران، یه بغل شعر جا به جا میشه
از مسیری که توی هر وجبش راهبندِ سوال و تفتیشه
چمدونم پُر از کتاب و پُر از عکسای دوستای مُردهی من
خوابت آروم و روزگارت خوش! پایتختِ گلوله خوردهی من!
میرم از پایتختِ وحشت تا تو فراموشیِ خودم گم شم
شعر بودن دوای مردم نیست، باید از جنسِ نونِ گندم شم
پشت سر یه چراغٍ قرمزه و رو به رومم چراغٍ سبزی نیست
دوستام یه خیالِ کمرنگن، دشمنم کاغذی و فرضی نیست
تو خودم حبس میکشم هر روز، مثلِ زندانیِ ابد خورده
وطنم ضجه میزنه دائم مثل یه گربهی لگد خورده
گربهای که به خون نشسته ولی زخمهای تنم رو میلیسه
بچههاشو همیشه میبلعه اما چشماش تو مرگشون خیسه
من سفر میکنم از این شهری که رابینهودو خواب میبینه
شهری که از زمان مشروطه داره دائم سراب میبینه
شهری که بیست سالِ پیش جای نوجوونی همیشه عاشق بود
که همه دلخوشی و سرگرمیش پرسه تو پهلویِ سابق بود
با چنارای کهنه گپ میزد، شعرای شاملو رو ازبر بود
یه دبیرستان عاشقش بودن، با رفیقاش مثِ برادر بود...
شهر اون تو قیام پرپر شد، مثل یه برده رام شد آخر
وقتی که بادِ معدهی یک دیو شکلِ ختم کلام شد آخر...
تو قطاری که میره از تهران، یه نفر بغض میشه بیوقفه
میره تا دور باشه از شهری که تو اون حرفِ حق نمیصرفه...
یغما (sm50)
میریم تا بعد محرم وصفر(sm120)(sm174)
من سگ میخوام (sm2)
فرکانس های جدید ماهواره ترکست رو از کجا بیارم
(sm27)
حالا درست شد(sm174)
بزار از عباس معصومی بپرسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
modern talking - you are not alone پلی شد(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که با مرورگرِ گوشيم اومدم همش ليو پيج ميده رفرشم نمی کنه بعضی وقتام کلا ميندازم بيرون ،گفتم که قدر بدونين (sm120)
باز این حرف زد (sm59)
فقط فروم اینجا اینطوریه آخه . واسه چند جا دیگه که قالبش مثل فروم اینجاست امتحان کردم ، مشکلی نبودنقل قول:
10 امتیاز (sm5)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامینگ سون ... خیلی سوووون(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
ای جوووون(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن بگیر از تنهایی در میای (sm120)(sm10)
شوهر کردم به زندگی ...(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمرشم سفته لامصب(sm54)
نمی دونم ولی من تا حالا يک بارم کوکیارو پاک نکردم تو گوشيم ،اينم که ميندازم بيرون مشکل گوشيمِنقل قول:
نمی دونم ولی من تا حالا يک بارم کوکیارو پاک نکردم تو گوشيم ،اينم که ميندازم بيرون مشکل گوشيمِنقل قول:
بیخیال(sm10)نقل قول:
زندگی هر جور گرفت تو برعکسشو بگیر
مشکل بس عجیبیهنقل قول:
شل میگیرم (sm59)نقل قول:
(sm134)
رادیو کیک افتاده تو تومبونش ؟
تازه ویدئو سیاوش قمیشی رفته واسه ادیت
مگه آقای زندگی تو تزریقاتی کار میکنه که شل میگیری (sm120)نقل قول:
(sm10)
(sm132)نقل قول:
(sm127)
امیر دیر گفتی آی دیر گفتی (sm70)
پور میامی مگه نیس این بابا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واس سیزدهم زده بود میامین (sm25)
امیر تاریخو بگو ...(sm81)
آخه چرا با احساسات من بازی میکنی (sm81) سگ کیونت رو گاز بگیره (sm81)
بابک ریاحی پور (sm59)
بکام بالا سر بکام(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]