دری هستم
که میتوانست به آسمان باز شود
اگر لولایش به زمین
چفت نبود...
نمایش نسخه قابل چاپ
دری هستم
که میتوانست به آسمان باز شود
اگر لولایش به زمین
چفت نبود...
یه وقتا دلت طوری تنگ میشه که مغزت کاملا فلج میشه
بدی هاش یادت میره
نامردیش یادت میره
بی محبتی و رفتارسرد و تلخش یادت میره
وقتی با بیرحمی تنهات گذاشت یادت میره
فقط میگی خدایا یه دقیقه ببینمش این دل وامونده آروم شه...!
تورا نه عاشقانه
نه عاقلانه
و نه حتی عاجزانه
که تو را عادلانه در آغوش میکشم
عدل مگر نه آن است که هر چیز سر جای خودش باشد؟؟!
کثیف ترین چاپلوسی
زمانی است
که مردی یا زنی به خاطر
طبیعی ترین نیازش
به معصومی بگوید
دوستت دارم
امان از روزی که میبینی چیزی برایت نمونده جز یک بغل تنهایی…چند خط حرف نگفته… و یک دل…!
سلامتی اونایی که حتی یه دونه سبزه هم گره نزدن
ولی یه عمریه دلاشون به هم گره کور خورده !
دختره وسط یونجه ها عکس گرفته حالا کامنت پسررو :
طبیعت با شما عطر و رنگ گرفته !
خوب لامصب مگه چایی کیسه ایه ؟
و یک احمق ساده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط moein [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی حال روز این سال های من ....... (sm50)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط moein [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز باران می اید
چه قدر منتظرش بودم
عجب هوای خوبیست
برای یاد تو بودن
تمام غصه هام میمیرند
اول سلام میکنم
کنارم بنشین
گرمای حضورت ناب است
تمام خاطرات خوش
جلوی چشمانم میگذرد
چقدر رویایت زیباست
کمی بیشتر بنشین
مرا با خودم تنها نگذار
.
.
.
اری....هوای قلبم امشب دوباره بارانیست. .. .
آخه ناموسن سوئیس جای مذاکره کردنه؟معلومه خوش میگذره هی طولش میدن.
مذاکرات باید تو لاهور پاکستان انجام میشد ، یه رُبه توافق میکردن
آخ اگه توافق بشه سرعت اینترنت هزار برابر میشه، فیلترها رو برمیدارن، گشت ارشاد تعطیل میشه، زندونی های سیاسی آزاد میشن، رای های 88 رو دوباره میشمرن موسوی از حصر میاد بیرون میشه رییس جمهور، نون؟ ده تاش دو زار، مرغ؟ کیلویی پنج زار، سرطان و پارازیت که یا الله خداحافظ شما،همه سفارت خونه ها صف میکشن دم خونه هامون بهمون ویزا و پول تو جیبی بدن بریم کشورهاشون، بیکاری و مشکل اشتغال؟ اصلا کی لازمه کار کنه دیگه پول نفت رو میارن میدن دم خونه، اینا همش از اثرات تحریم ها بود، آخ اگه توافق بشه...
آخرین خبر از نشست هسته ای:
ظریف: کری به والله تو مسلمون نیستی(sm70)
موارد فوق در ارتباط با تحریم هاست (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجای زندگیمی تو که می گردمو نیستی (sm50)
ندارم دیگر حوصله ی این زندگی را
یکی از من بگیرد این مردگی را
یکی پایان دهد این روزمرگی را
تمام کند قصه ی تلخِ شرمندگی را
"صابر"
سرعت اینترنت با ایجاد تحریم ها بهتر هم شد .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنیا .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبم رو ساختی...(sm59)
دمت گرم رفیق(sm127)
(sm50)(sm127)نقل قول:
جواب گرفتی ، یک نسخه هم بده من(sm50)نقل قول:
امشب کم پست داشتیم...(sm27)
(sm51)(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm28)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت ایرانی ها فهمیدن به غیر از رنگ سفید و کرم، رنگ های بسیار متنوع دیگه ای هم میشه به دیوار خونه ها زد،میشه به آینده این مملکت امیدوار شد
باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مذاکره کننده دور بعدی صابر و تیمش (sm59)نقل قول:
صابر با 5+1 ، توافقت را انجام بده ما هم پشتتیم (sm19)
احسان احساساتی شدی چرا قزوینی شدی ، نمیخواد بیای پشتم سر جات وایسا من باهاشون توافق میکنم. (sm70)نقل قول:
من عاشق دموکراسیم
دیر اومدی توافق شد....(sm118)نقل قول:
سعادتشو نداشتن که من بیام (sm70)نقل قول:
آره واقعا(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]