خدا حفظ ـش کنه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا حفظ ـش کنه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو ما هم داشتیم اونم چند تا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون شوخی خیلی پول توجیبی میدی
تجربه همه مدل ـشو دارم... (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
300 ؟ (sm77)
خدا پدر شما هم حفظ کنه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
پدرش ميگه اينجوري پول بهش نده ها من گوش نميدم (sm25)
بگو نه خب... یه کم سختگیری کن انقدر مهربون نباش (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو بفرما ، خودت تقصیرکاری دیگهنقل قول:
از یه جایی باید شروع کنی به سخت گرفتن
خو من كه ميگم خودم مقصرم لوس بارش آوردم (sm81)
برای هر سنی جواب میده... یا بره کار کنه که قدر عافیت رو بدونه... یا 2دفعه که ته جیبش خالی بود روش نشد با دوستاش بره اینور اونور به فکر تغییر میوفته!نقل قول: