تو اونور کلاس بشین اینا اینور کارتون به کار هم نباشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو اونور کلاس بشین اینا اینور کارتون به کار هم نباشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر خوب صحبت میکنی !!!نقل قول:
با خانواده خودت میتونی اینجور صحبت کنی ؟! منِ احمد اگه یه روز همچین حرفی به یه خانم بزنم سر به بیابون میذارم و از خودم بیزار میشم
ﻣﻌﺮﻓﺖ ﺩﺭ ﮔﺮﺍﻧﯿﺴﺖ ﺑﻪ ﻫﺮ ﮐﺲ ﻧﺪﻫﻨﺪ
ﭘﺮ ﻃﺎﻭﻭﺱ ﻗﺸﻨﮓ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﮐﺮﮐﺲ ﻧﺪﻫﻨﺪ
ﻣﻌﺮﻓﺖ ﻋﺸﻖ ﺧﺪﺍﺋﯿﺴﺖ، ﺑﻪ ﻫﺮ ﮐﺲ ﻧﺪﻫﻨﺪ
ﺑﺬﺭ ﻧﺸﮑﻔﺘﻪ ﻋﺸﻘﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻧﺎﺭﺱ ﻧﺪﻫﻨﺪ
اره... فارسیش چی میشه(sm120) نمیدونم فارسیشو.. خم و خمیدتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشیم تازه میشیم مث بقیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان موضوع یه چیز دیگه اس باووو اصلا تیکه میندازن باید جوابش بشنون من اصلا تو عمومی فش نمیدم چون کار درستی نیست چون یه یه چیز خصوصی بین و منو طرف قرار نیست عمومی بشه اونی که باید منظور من رو می فهمید خودش فهمیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راهش همونه که گفتی باید با دوستات باشی! بقیه رو نباید بشنوی یا بخونی و.....(sm120) یه مهمونیه که ما یه گوششو گرفتیم بقیه رو بیخیال (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ وقت حرفی نزدم که نتونم انجامش بدمنقل قول:
با اینکه دروغگوی افتضاحی هستم
اشکال نداره .. بزرگ میشن و گاو میمونن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه از رد گذشتن اخر خطن..ما هنوز بهمون امید هست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تو نیس که باو(sm2)نقل قول: