من برم كتلتمو سرخ كنم بيام (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
من برم كتلتمو سرخ كنم بيام (sm81)
(sm2)بابا محسن دیگه کیه من بودم زانکو رم مینداختم بغلشنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو از همین امروز شروع کن سخت گیری رونقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی واسه دوست دخترش خرج میکنه
اینقدی که من واسه دوست دخترام خرج کردم ، کی نکرد ولی نصف این پول توجیبی هم نبود
(sm77)این دعوا فدراسیو ن تی وی مث اینکه جدیه بازیا رو پخش نکردن
قبول دارم... والا منم اهوازم هر روزم 135کیلومتر میرم تا برسم دانشگاه 135کیلومتر تا برگردم خونه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو ننهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مواظب باش نسوزه
خیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما فردا بازی استقلال رو احتمال داره پخش کنن
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لنگ 0 - سایپا 0
(sm77)(sm120)نقل قول: