(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین گزینه ی خوبیه فحشم نمیده کار بیخ پیدا نمیکنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها همین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد بارها بهت گفتم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی و هر چی که من یا تو هستیم به خودمون ربط داره حق نداری به شخص دیگه برای کاراش اعتراض کنی مگه اینکه مستقیما به تو ضرری برسونه !
حرف مضحکی رو به امیر زدی
کسی که حد وسط باشه پِیِ یه نخ رو میگیره با فانوس هم که شده راهشو پیدا میکنه ، اگه این مدعا رو داری پس بهش عمل کن
یکی این احمد دیوث رو از برف بکشه گند زد به اینجا همه چی رو داره به هم ربط میده دیگه ادم نمونده که این موضوع رو بهش ربط بده
امین طفلک نجیبه اخر سر یه گل بهت میده..یکی پیدا کنه به فحش برسه تهش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی گله میکنه از اینکه کسی ازش خبری نمیگیره ، حرفش اینه که بعضی فقط باید تو بعضی فضاها آدم رو ببینن تا باهاش رفاقت کنن و همین محدودیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این احمد باعث این دعوا شد مرتیکه ور داشته عالم ادم رو داره به این موضوع ربط میده من گفتم اونی که باید می فهمید خودش فهمید تموم شد رفت این ور داشته همه چی رو به هم ربط میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیما جون مرسی عزیزم اگه منظور فردا شبت من بودم..خیلی گلی(sm127)
زیاد فحش خوردم باو بذا یکی ام بهمون گل بده عقده ای نشیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]