مرسی بتی جون(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی بتی جون(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحی باشه که من اعدامم شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتک خورشم ملسه (sm120)نقل قول:
ممنون احمد جان..واسه همه ایشالا(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من فقط از دنیا میرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه باز داری شر میگی اصلا نبودی نفهیدی قضیه چیه باز رفتی پا منبر ؟ اعتراض چیه ؟نقل قول:
یکی صداش مث من باشه یکی میاد میگه سجاد صدا طرف مث تو
این هم عقایدش درباره ی اون مواردی که نام بردم مثل امیر هست توهین که نکردم خودش بره بشناسش
یارو میاد میگه این شبیه تو یا قبول میکنه میگه اره شبیه منه یا میگه نه ، این اعتراض ؟
افکارشون شبیه همه درباره ی اسلام و ازادی میگه نمیشناسمش بعد میگی چرند میگی
من که دست بزن ندارم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی شیمای عزیزم که یادت بود بهترین کادو بود واسم ایشالا همیشه خوب و خوشبخت باشی گلم(sm176)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه چیزی گفتم بهت برخورد شرمندم ،
در ضمن خیلی بزغاله ای ، هنوز گوشی نگرفتی ؟!
شیما همه برنامه های منو خراب کردی (sm120)
من عادت دارم اولین نفر تبریک میگم میخواستم فردا ظهر بگم که دیگه نشد (sm172)