حتما شاغلی پس.اره؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حتما شاغلی پس.اره؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول محسن چاووشی که تو هم خیلی دوسش داری : قربان ِ دوست (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واییی امین مرسی توام یادت یود..واقعا مرسی ازت(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها خبرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما از شغل و دوست و در و همسایه و عابر پیاده و....میخوریم همش
خب دیگه خانوما همینن دیگه همییییشه پیش قدم ان (sm152)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن دختر ندیدم شاغل باشه فحش خورش ملس نباشه..ندیدما(sm120)نقل قول:
برادر من ، مگه دشمن خونیتم ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی بد گفتی به طرف بر خورده ، طریقه بیان خیلی مهمه !
"لازم نیست اعدامش کنید ! "
"لازم نیست ، اعدامش کنید ! "
شباهت با تناقص هر کسی به شخص دیگه به خودش مربوطه ، این میشه حریم شخصی چیزی که من و تو نمیتونیم واردش بشیم !
بحث رو ادامه بدم یه چوب هم نثار من میکنی (sm120)
چی بگم والا.....شاید حق داشته باشه شایدم نه! واسه من و تو و ممد تنها نیست! کلا زندگی رفته به این سمت ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون رفاقتایی که تو و ممد و اینا میخواین سخت پیدا میشه دیگه! همین که شما همچنان پایبندین بهش قدرشو بدونین
(sm50)نقل قول:
بیا (sm200)نقل قول: