دیوار بی در چینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوار بی در چینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر عوض میکردن بدتر بود !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب باز کردی قضیه رو(sm174)نقل قول:
اونم میشه جزو کارای بلوز راک قرار بگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا نگفتن قرار بود اینجور بشه حالا نشده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن اینجوریه
من قبلنم قبل اینکه البوم بیاد گفتم حرف اول این البوم تنظیمه نه شعره نه ملودی
اهنگ به دستت رسید؟ یا گوش دادی اصننقل قول:
همین الان پلی شدهنقل قول:
(sm70)
بده ما هم گوش بدیم(sm59)نقل قول:
از بحث های تئوریک که بگذریم خیلی یوسفو دوس دارم...قشنگ میخونه(sm127)