لطفت کم نشه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفت کم نشه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا احسان یه ایمیل بزن یه خبر جدید واسمون بگیر (sm74)
دوست عزیز من همیشه با بچه های اینجا شوخی میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادعایی ندارم و هیچ نفعی واسم نداره بیام اینجا خبر بزارم
تا الان کسی نمیگفت یه چیزایی و بعدشم نمیگن چیزایی
والا هر خبری که به من گفتن اومدم بی منت اینجا گفتم . دوستم میفرسته و خبرا موثقه یعنی تو این چند سال بوده تا جایی یادمه . اگه خبری زدم یا تاریخی در مورد شادمهر که اشتباه بوده بگین !! این کارم میخواسته آخر هفته بیاد که افتاده بعد سه تا کنسرت
شما میتونی بری پنل کاربریت و لیست سیاه
احسان جون یعنی افتاده واسه کی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها چندسال پیش هنگامه تو یه مصاحبه گفته دوست داره با شادمهر بخونه کسی لینکشو داره واسم بذاره؟؟
ببین گفته بودن که قبل از کنسرت آهنگ جدید پخش میشه ولی چون ویدئو آماده نشده بود ریمیکس رو پخش کردن . حالا ویدئو آماده شده . همه میگن کریسمس و اول ژانویه میاد ولی گفتن ویدئو تو همین دسامبر تا دو هفته دیگه میاد . خلاصه کار آماده پخشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)(sm93)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا دیگه خبری نیست
اهنگ اسلو هست دیگه؟
شادمهر در کنسرت لاس وگاس امسال تپش (علیرضا امیرقاسمی ) حضور داره
در کنار اندی و کامران هومن