هارمونیکا نیست(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
هارمونیکا نیست(sm81)
اعلام تاریخ ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا نشر ؟(sm93)
این بود زندگی / سولوی دقایق پایانی(sm50)
رضا صادقی و داداش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفته بودن آوا نداره ک امیر...
[QUOTE=A M I R;118819]فکر کنم دیگه باید بدونید اینا از همه چیز اطلاع ندارن صد بار حرفی زدن که عوض شده[/QUOTE
(sm171)
مرسی دادا (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)( sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
- (sm1)
امیر یه تصویر برای این اپلود کن اپلودر سایت ریده(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی امیر؟نقل قول:
بچه های ما ؟ یا بهادر اینا>؟
زنته ؟(sm120)
(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا شما چقدر ساده هستین
اینا هیچ رابطه ای با محسن ندارن
اصن محسن علاقه ای به نت و این چیزا نداره
هر روز یه خبر در میاد
والا هیچ خواننده ای اینطوری نیست که هر روز یه خبر ازش منتشر بشه
امروز میاد ، هفته دیگه میاد ، دو هفته دیگه میاد ، من شنیدم آلبوم رو ، محسن اومد بهم گفت ، محسنو دیدم ، باهاش حرف زدم
هر روز یه خبر الکی
کیا؟
اره
والله محسن همچین آدمی نیست که جار و جنجال درست کنه
تو یاهو گفت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر کوچه دیدمش ...
(sm2)
والا به قرآننقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر خبرنگاری باهاش مصاحبه کرده گفته اصلا اهل حرف و جار و جنجال نیست
حالا اینا هر روز یه خبر در میارن
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آوا : حجت اشرف زاده (sm77)
"اِنا فَتَحنا لَک،-همین- فَتحا" مُبینا را"
از زیر بال ِ مادرت تا آمدی پایین !
"اُدعونی" اما "اَستَجِب" را بی خیال آقا
"اِنی اراکُم فی کبد"،با حالتی غمگین
انسان ِ از یک نطفه با یک "فکر بی پرده"
شیطان چه حالی می کُند با فکر ِبی تضمین !
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بنده خدایی تو گروه مرکزی
من که یادم نمیاد در مورد آوا چیزی گفته باشم
تا حالا هر چیزی که سکرت نبوده و دونستم گفتم ، چیزی که ندونم الکی تف نمیدم
ازین به بعد هم اینجا بحث آلبوم و کارای چاوشی نمیکنم
(sm142)
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
125
من منظورم با تو نبود (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلی گفتم و منظورم شخص خاصی نبود (sm10)
تو هر طورم باشی نمیتونی راضی نگه داری بقیرو (sm70)نقل قول:
پس بی خیال مثل سابق ادامه بده که همینم غنیمته (sm111)
فقط یه سوال چقدر بهتون اطلاعات میدن خدایی؟؟؟ (sm120)
پس جاسمی کجاست؟؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکوری هم نیست دیگه (sm98)
بابک ریاحی پور (sm77)
مروستی (sm111)
هومن نامداری (sm50)
به جز اون شاخا به کل عوض شدن نوازنده ها.....
ببینیم چی ازش در میاد!
دادا تو چرا به خود میگیری خوشگلم؟(sm74)نقل قول:
روزای اول خیلی کم ، ولی وقتی اعتماد رو به دست بیاری تقریبا از اکثر کارها آگاه میشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساز های بادی کم استفاده شده (sm27)
(sm98)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت با امضات(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خیلی خوبه (sm111)نقل قول:
مگه نمیدونستی تا الان !?؟!نقل قول:
خود بها به من گفته میام ..