دیوث دیده بازی پخش زنده نمیشه از فرصت استفاده کرده خالی بسته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث دیده بازی پخش زنده نمیشه از فرصت استفاده کرده خالی بسته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا اجرایی نشده .. من 512 8 گیگ دارم تا 30 35 گیگ توی ماه دانلود رایگان دارم
ضریبم 61.4 (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برد رم گرفتی ؟(sm50)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا نکنه تصویب بشه (sm50)من شبی 4 گیگ حداقل دانلود میکنم
(sm2)توام مث منی که
منظورم همون بود 30 گیگ رو محددیت میدونم ! (sm120)
گور بابای این 5 تومن (sm70)احمد کمیاب گفت بزن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فارت خیلی بالاست دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت 2 مگ گرفتم. صبح بلند میشم دانلود منیجر رو میبینم کف و خون قاطی میکنم (sm2)همه تکمیل شدن (sm70)