پشت پنجره یه نردست تا من از فکرت نیوفتم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
پشت پنجره یه نردست تا من از فکرت نیوفتم (sm50)
این قانونیه که آره! غیر قانونی رو میگم! چند تا سایت مختلف ریپ میزدن پخش میکردن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ته موزیک از دی وی دی 576 ، 720 میزدنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپ تی وی هم همینطور
بقیه از اینا کپی می کنن
ایران پرود هم میذاره ولی اینا راحت ترن
یه سری فیلمای ضعیف تر که اونا نمذارنو دوستی ها میذاره
من هنوز موندم اپ تی وی چجور اچ دی میزنه یه سری فیلما انلاین فروش داشت باقیه چیه از رو دی وی دی نمیشه 720 زد که سینجولم توش مونده (sm2)
(sm120)همتین امشب تو خندوانه ازت تشکر میکنن به عنوان گرافیست کار (sm70)
Millenium - In Search Of The Perfect Melody
320 با سرعت لاکپشتی داره میگیره . فلک هم گذاشتم ببینم میگیره یا نه . تو فلک کاورا هست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون اکانت بری دیگه نمیتونی دانلود کنی .. واسه منم الان تست کردم دانلود نشد بی اکانتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
A Place to Bury Strangers Discography [FLAC] [Shoegaze] (sm120) گرفتم . 3تا آلبومه فقط با چندتا ای پی
بدون اکانت رفتم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]