ابتکار عملم کجا بود وسط کر کر خنده(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ابتکار عملم کجا بود وسط کر کر خنده(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا همینه میگن ادم نباید هر غریبه ای رو به خودش نزدیک نیگه داره دیگه (sm70)
چیزی که مارو اسیر میکنه روزمرگی هست نه این سایتها و برنامه هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی باحال بود هر کی با هر کی دعواش میشد میگفت تقصیر احمده(sm2) چرا دعوا راه میندازی خبنقل قول:
موضوع تنها این نیست به لطف این احمد همه علیه من شدن(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیگه مشکل خودته باید قبلش به اینجاش فکر میکردی (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نباشی کی بخنده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن توام برو بمیر(sm2)
اون اسارت خوبیه اتفاقا...از هر تغییری دیگه گریزونم! همین فرمون میخوام برم تا اخرش...نقل قول:
من اول لیست بودم تورو گفتم بمونی حیفی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آمِله موسی(آ)دم (sm2)نقل قول: