نه مثکه بهش گفته: گرم کن بعدی تویی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه مثکه بهش گفته: گرم کن بعدی تویی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا من تازه یاسرو اون پشت دیدم ، پشت همون یارو وایساده ، نگاهشو نگاه ، هنوز تو شوکه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیدمش (sm2)(sm30)(sm2)نقل قول:
معلوم نیست چی به یاسر گفته خودش راه افتاده پشت سرشون(sm2)
تو دروغ میگی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای گولم بزنی(sm120)
ویرایش کردیا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به جان صابر عمه ـم خیلی اوکازیون ـه (sm120)
صابر بیشتر مشتاقه ... برا صابر جورش کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر که از خداشم هست... این منم که بین تو و صابر باس یکی رو واسه عمه ـم برگزینم (sm2)نقل قول:
ا دیدی ؟؟؟؟نقل قول:
خیلی سعی کردم تند بنویسم نبینی(sm120)
آرمین میخواست فرار کنه اینطوری گرفتش ، یاسر گفته جون داداش ضایمون نکن ، خودم میام میدم (sm70)نقل قول: