(sm50)
سجاد
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
سجاد
(sm100)
تایید ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال من که 20 صفه با هم وا میشد ریفرش زدم درس شد !!!! (sm2)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جات اینجاست (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 191 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (48 کاربران و 143 مهمان ها)(sm98)
(sm2)بابک ریاحی پور !
ریاحی پور(sm3)
اون یادداشت توهین آمیزش هیچوقت یادم نمیره مرتیکه دیوث(sm3)
من دنبال همونم.داری لینکی ازش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Division Bell (sm50)
ریاحی پور در بیست و نهمین شماره مجله رویش صفحه 71 در یادداشتی در رابطه با آلبوم احسان خواجه امیری عنوان کرد : آلبوم احسان را نمی شود زیر سوال برد و نقد و زیر سوال بردن مخصوص کارهای مزخرفی مثل کارهای چاوشی است !(sm3)
ریاحی پور پیش تر ساسی مانکن را به عنوان پدیده موسیقی دانسته و اذعان داشته : هر وقت كه به آهنگهاي او گوش ميكنم تا يك ساعت حالم خوب است!
خیال می کردم
برای پیشونی م
یه خونه ی کوچیک
رو شونه هات داری
چه بی دلیل، چه زود
بهونه گیر شدی(sm127)
نوازنده درام رو از نرم افزار استفاده کرده ..
(sm127) دلم هوای صدای محسن کرده
تو حیف شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا همیشه درام رو از نرم افزار استفاده میکنه؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر میگه تو فیس ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) ممر ..
نقل قول:
تو ایران نداریم خو .. (sm25)
(sm98)
(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم که رشتی در اومدی .. (sm100)
رامسر گفتی نه !?؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm25)
(sm155)
روزنامه شرق در گزارشی نوشت: صفحات جدیدی به پرونده قطور فساد اقتصادی بابک زنجانی اضافه شده است، حالا در این پرونده پای «تریاد» (مافیای چین) و «یاکوزا» (مافیای ژاپن) هم باز شده است. گفته میشود پس از افشای هویت بابک زنجانی و تحریم او توسط کشورهای اروپایی و آمریکایی یک بانکدار ایرانی- بحرینی به نام «حسین نژادی» که با بابک زنجانی در مالزی مرتبط بوده، ترور شده است.
لیست نوازدگان رو محسن اعلام کرد یا بهادر؟
قبلا صحبت نکردیمنقل قول:
جدا از اون مگه شانسیه که رشتی در بیاد از توش :|
پنجعلی معمولی و عباس معصومی ، زنگ ورزش سال هزار و سیصد و استاد اندی(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوازندگان:
گیتار باس:بابک ریاحی پورعجب! عجب درگیر شدم
یاد چند سال پیش و اظهار نظر بسیار بدون غرض و کینه و تخریب چند سال پیش این آدم افتادم! وقتی محسن جزء جمع نوازنده هاش نمی آورد این شخص رو!
یاد ایمیل هایی که فرستادیم و فرستادن هوادارای محسن و هر چی حقش بود بهش گفتن!
زمین گرد و روزگار میچرخه ولی آدم نبود غیر از این؟
محسن یادش رفته اون اظهار نظر و یا بابک اومد عذر خواهی؟
عجب...اگه یک کم ایمیل های فرستاده رو قدیمی ها بگردن و میشد! و بی ادبی نبود یه اسکرین شات از حرفامون که نثارش کردیم میذاشتم!
گیتار باس:بابک ریاحی پور! هه
حواسمون جمع هست آقای ریاحی پور الان که اسمت رو آلبوم هست و نمیتونی ننگ نظر معرضانه ات رو پاک کنیم!
هشدار برای صغری 11 (sm2)
حسام نواب صفوی بر مزار الویس پرسلی
ریاحی پور در بیست و نهمین شماره مجله رویش صفحه 71 در یادداشتی در رابطه با آلبوم احسان خواجه امیری عنوان کرد : آلبوم احسان را نمی شود زیر سوال برد و نقد و زیر سوال بردن مخصوص کارهای مزخرفی مثل کارهای چاوشی است !(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(s m77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm7 7)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77) (sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)
شبیهن خیلی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسیار قدیمی استنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم،سال 89نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(s m77)
گفتم شاید حواست نیست
ندیده بودم...اگر هم دیده بودم یادم نبود(sm25)نقل قول:
بعدش محسن گفت من انقدر بی درد زندگی نکرده ام که با جفتک های ناقدی به فغان آیم(sm70)نقل قول: