[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)
دقیقا منظورم همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم رو با اين كيفيت گوش كنيد حداقل ترك تصوير رو ....(sm127)
Windows Media Player\View\Enhancements\SRS WOW Effects
(sm111)
(sm155)
اینو حتما ببینید (sm59)
چند وقت پيش صحبت اين آقا بود اين رو هم ببينيد (sm50)
واقعا ویدئو فراتر از انتظارا بود
چقدر اکت های شادمهر عالیه
همه چی حالت سکون داره به جز شادمهر
واقعا لذت بخشه دیدن ویدئو
(sm19)(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی نظیر بودنقل قول:
شادمهر (sm127)
هر دفعه برای روبرو شدن با قلبم
دنبال اونی که میشناختم ازت میگردم
روبروی من یه تصویر هزار تیکه شده ست
که با هر بار رفتنت یه تیکه شو گم کردم
شادمهر (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی داداش؟؟؟(sm77)
کیفیت خوب البوم نیومد (sm77)
خوب اشتباهشو جمع کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم سیاوش قمیشی ام خیلی طول کشید اما بالاخره کیفیت خوبش اومد امیدوارم اینم با وجود اینکه حاضرم حتی طول کشیدنشو تحمل کنم اما منتظرم حتما کیفیت بهترش بیاد .. نمیدونم چه قدر دیگه باید صبر کنیم اما رفتار عوامل ضبط و پخش غیرحرفه ای بوده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی بد بوده کار عواملنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سال 2018 باید انتظار کیفیت بهتری رو داشت
(sm50) عشقای قبل از تو سو تفاهم بود
(sm10)
مخلصم مسعود جون هستیم دورادورنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا شماها سیستمتون چجوریه مگه که انقد درگیر کیفیت بیشتره اهنگا هستید
والا من یبار چهل مگ دادم سر اهنگ معروف میگفتن کیفیت هیولایی داره و این حرفا
بعد که گرفتم دیدم کلا در حد همون اهنگ سه مگی 128 اهنگ بود (sm2)
یه سیستم در این حد که شماها دارید بخوام جمع کنم چقد آب میخوره واسم ؟(sm25)
(sm25)
بالای 4 تومن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیستمی که برای کامپیوتر هست جای خود داره .. دستگاهها و باندهای پخش حرفه ای خونگی هم زیاد اومده که .. یا سیستم و باندهای حرفه ای برای ماشین و آمپلی فایرو .... در ضمن من چون از کیفیت مستری که از آلبوم منتشر شده زیاد راضی نبودم (بودم اما دلخواه من نبود و این نظر شخصیمه) میگم شاید کیفیت بالاترش خیلی بهتر باشه و نظرمو کلا عوض کنه .. آهنگهای شادمهر رو باید با کیفیت wav یا flac گوش کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره همون اهنگ معروف شادمهر رو که گفتم گرفتم . چهل مگ بود . رفیقم سیستم ماشینش رو تازه جمع کرده بود دو تومن اینا ، اتفاقا چون از همون موقع هم برام سوال بود تو ماشینش بردم گوش کردم ولی بازم تغییر زیادی حس نکردم . یعنی در واقع هیچ تفاوتی با همون کیفیت 128 نداشت . حالا یا من خیلی گاگولم تفاوت رو حس نکردم ( که احتمالش زیاده :)) ) یا اینکه سیستم بهتری لازمه که در حد وسع ما نیست و از خیرش میگذریم (sm27)نقل قول:
مادر بگرید (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا از لهراسبی دیگه انتظار نداشتم انقدر فجیع پسرفت کنه!!! هر دری وری رو داره میخونه!
حیف اون همه آهنگ زیبایی که از آلبوم تصمیم به قبل داشت... داره ماله میکشه رو همشون!(sm25)
احتمالا ورژن wave اصل نبوده
(sm127)
هفته ایی یه اهنگ میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142)
صبح ها میره نون هم میگیره؟؟؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا حیفففففنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارن برای کنسرت فقط کار میکنند
(sm178)
با خودم بدون تو چیکار کنم (sm74)
هر دفعه برای رو به رو شدن با قلبم (sm127)دنبال اونی که میشناختم ازت میگردم (sm74)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند وقتیه یه موج جدیدی تو موزیک پاپ ایران شکل گرفته که تقریبا همه خواننده ها ی داخلی و لس انجلسی که اهنگ دادن سوار این موج شدن. یکی سبک تلفیقی سنتی با پاپه یکیم یه ریتم اهنگه که تنظیمشا مسعود جهانی و حامد برادران بیشتر مد کردن به قدری تو این سبکا تو این چند وقت کار ساخته شد( حتی توسط خوانندهای مثلا تاپ داخلی) که دیگه حال ادم بهم میخوره
و شادمهر تنها کسی بود که با اینکه این دو سال فعال ترین دورشو سپری کرد هرگز سوار این موج نشد با اینکه حتما موفق هم میشد ولی راه خودشو رفت.
محمد ناهیدی (sm50)
اونی که عاشقم کرد باید ادامه میداد...