[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لره میره مکه
نوبت ب سنگ انداختن ب ستون شیطان میشه
تا میاد سنگو پرت کنه
شیطان میگه; هوووی
من و تو ک با هم رفیقیم!!
سنگو بنداز پایین, برو هتل
برات سورپرایز دارم..
لره بدوبدو میره هتل
میبینه به به
ی دختر عرب رو تخته
خلاصه ترتیبشو میده
سال بعد دوباره لره میره مکه
تا بخاد سنگو پرت کنه
شیطان میگه;
من و تو رفیقیما
پارسالو یادته!!؟
برو هتل
دوباره لره بدوبدو میره هتل
میبینه به به
ی دخترعرب
این کار٨،٧ سال ادامه پیدا میکنه
سال بعدش
لره ی سنگ الکی بر میداره
تا شیطان بگه برو هتل
یهوشیطان میگه
د بزن کسکش
بزن قرمساق
من بندگیه خدا رو نکردم
٩سال دارم کسکشیه تو رو میکنم
د بزن ***ی
بزن ننموگاییدی
بزن دیگه
اگه میتونی جنتی رو هکش کن سنش بیاد پایین تا موشکل نداشته باشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز اینجا هر پستی که دوست داشتی رو میتونی بزاری فقط لطفا دقت کن کلمات مورد دار رو بینشون نقطه . یا هر کاراکتر دیگه ای که دلت خواست بزاری تا مشکلی پیش نیاد ، از همکاریتم ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط notryka [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دست مبارک تو و آتی را می بوسه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دست لباس شیک و مارک - آتی هم یه دست آ ر ایش ملایم فقط !
اوکی دادا حتما(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرشم ببوسه عمرا براش قدمی بردارم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله سنگین بود دراز نشست عمومی (sm2)
مرسی از توجهت (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط notryka [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست داشتی خودتم معرفی کن بشناسیمت
چاکرتم داداشنقل قول:
صادق هستم 23 از جنوب ایران
سالاری ، خوش اومدینقل قول:
فدا همه جنوبیا (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. خبر فوري
قرار شده ايران از سانتريفروژهاي خود فقط براي مقاصد صلح جويانه از جمله گرفتن آب هويچ، آب پرتقال، شير موز، معجون، شير هويچ بستني، آب طالبي وگرفتن هسته آلبالو و گيلاس استفاده كند..
در ضمن از فردا مراکز هسته ای به سفره خانه سنتی اجاره داده میشود!
توافق هسته اي مبارك☺
. خبر فوري😳
قرار شده ايران از سانتريفروژهاي خود فقط براي مقاصد صلح جويانه از جمله گرفتن آب هويچ، آب پرتقال، شير موز، معجون، شير هويچ بستني، آب طالبي وگرفتن هسته آلبالو و گيلاس استفاده كند..😄
در ضمن از فردا مراکز هسته ای به سفره خانه سنتی اجاره داده میشود!
توافق هسته اي مبارك☺
حالا اینا که تازه با ایران آشتی کردن با ما که از اولش باهاش قهر نبودیم هم آشتی می کنن؟ بلیط بگیرم برای نیویورک یا نه بالاخره؟
تو متن بیانیه موتوعسفانه اشاره نشده شهرام شب پره کی میتونه تو تالار وزارت کشور کنسرت برگذار کنه!
تو خیابونا دارن دست و جیغ و هورا میکشن ایران دوباره رفت جام جهانی؟
مردم هم یجوری خوشحالن و ریختن تو خیابون انگار نه انگار که حرومه
(اسمایلی مکارم شیرازی)
دختر 17ساله اینستاگرام نوشته توافقم حاصل شد!آخرش که چی؟
خواهشا کار تا به جاهای باریک نکشیده هرکی تی تاب این بچه رو برداشته بره بزاره سرجاش
من از اعتقاداتم دست نمیکشم (sm70)نقل قول:
شوخی میکنم (sm46) ولی خب بگو چی میگی به دخترای مردم که میپرونیشون (sm70)
نقل قول:
آخ آخ آخ / (sm50)
راستشو بگم؟نقل قول:
خوش اومدی (sm10)نقل قول:
کجای جنوب؟ (sm181)
دَس شوما دَر نکنه (sm172)نقل قول:
(sm27)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
پس عمتو واگذار کن به من (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که جدی گرفتم (sm172)
نیازی ندارم بهشون چیزی بگم ...
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو رفیق جانم (sm127)
نقل قول:
شما نه دوستی ، نه رفیقی ، نه همدم ، شما عشقی عشق (sm127)
استان بوشهر(sm10)نقل قول:
یک روش ساده برای ماندگار کردن ماهی قرمز سفره 7 سین
پودر ژله آلبالو را در یک لیوان اب داغ حل کرده و در داخل تنگ ماهی بریزید
و ماهی را به مدت 15 دقیقه داخل یخچال بگذارید
الان من اینکارو کردم
ماهیه ریلکس نشسته یجارو نگاه میکنه. فکنم حالش خیلی خوبه
حالا که توافق شده
جنیفر میاد تهــــــــــران ؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد توافق
از امشب
به جای سریال در حاشیه میخوان فیلم س.وپر پخش کنن
بچه های كناردريا زنگ زدن ميگن هنوز منطقه شنای خانوما اقايون جداست(angry)
این چه وضعشه ظریف؟ (wtf)
تـو دیـار بـی کـسی در نـمیاد نـفـسـم (sm50)