عچقم امرو دو دفه زدم شاتل مشکل داره فعلا قسمت آپلودش ..
نمایش نسخه قابل چاپ
عچقم امرو دو دفه زدم شاتل مشکل داره فعلا قسمت آپلودش ..
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]حیف که اسلام دست و پای منو بسته آقای جوان
(sm2)
حالا اگه سینجول طراحی میکرد همون موقع سه روز قبل یلدا آهنگ لو میرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارایی که کاوه یغمایی مسازه رو هرکی میخونه انگار خوده با میک صدایی متفاوت (sm120) خواننده ی بدبخت هیچ امضایی نداره
سلام دوستان من آی پی مودم رو که وارد میکنم صفحه تنظیماتش باز نمیشه کسی میدونه مشکل چیه؟
192.168.1.1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
►☻‼️Mehrdad ◙ SaHeß‼️☻◄, [20.01.17 12:35]
برو تو cmd ..
اینو بزن ..
ipconfig
►☻‼️Mehrdad ◙ SaHeß‼️☻◄, [20.01.17 12:36]
قسمت default gateway
►☻‼️Mehrdad ◙ SaHeß‼️☻◄, [20.01.17 12:36]
بیبین ip شی زده ..
►☻‼️Mehrdad ◙ SaHeß‼️☻◄, [20.01.17 12:38]
بعد پینگو چک کن ..
►☻‼️Mehrdad ◙ SaHeß‼️☻◄, [20.01.17 12:39]
ping ipgetway
به جای ipgetway آدرس اون ip بالا که زدی رو بزن ..
اگه از پروکسی هم استفاده کرده باشی اینجو میشه ..
►☻‼️Mehrdad ◙ SaHeß‼️☻◄, [20.01.17 12:40]
باز تو قسمت کانکشن مرورگر بری دسکاری کنی ..
(sm155)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انجام دادم ولی بازم نشد از طریق کابل لن وصلم با یه مرورگر دیگه هم تست کردم چند بار هم خاموش روشن کردم مودم رو، کابل تلفن رو درآوردم گفتم شاید درست بشه با گوشی از طریق وای فای تست کردم نشد که نشد(sm54)
واسه منم همین مشکل هس نمی دونم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا درست بود حالا واسه من پفیوز بازی در میاره(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]