بله... اولش داشتی مثل اهو میدویدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بله... اولش داشتی مثل اهو میدویدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی چرا ویرایش کرد ، اول ذوق کرد ، بعد گفت یکم کلاس بزارم نگن از خداش بوده ، دو فردا دیگه تو سری بخوره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم الکی میگه بده صابر ، من میدونم الان ساکشو بسته داره راهی میشه
برم خرید... یه ماکارونی واستون درست کنم خشتک ـتونو بدرید سر سفره (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو پسرم (sm127)
مجتبی رسیدی اهواز اس بده اول خودم بیام دنبالت چند روزی باهم باشیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برمیگردم... (sm26) با ماکارونی + ته دیگ سیب زمینی (sm128)نقل قول:
الان که مینویسم پشت خونه نویدم ...نقل قول:
نوید در رو وا کن (sm120)
تو رو میخوام چیکار ...نقل قول:
به عمت بگو بیاد(sm120)
آرمین 2afm : عمــــــو کجــا میبریم ؟
عمـــــــو : جـــووون بیا بریم عمویی
آرمین 2afm : عـــاخه کووجا ؟
عمــــــو : میبرمت بــاغ تا بت خرگوش نشون بدم
جووووووون
:)))))