نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا آونگ دوتا از دی وی دی من چاپ کرد یکیشو دادم تو یکیشم دست خودم
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا آونگ دوتا از دی وی دی من چاپ کرد یکیشو دادم تو یکیشم دست خودم
نقل قول:
آپ چیه میفرستم براش (sm59)
کپی کن براش بفرست (sm2)راستی یه چیزو بگم با قیافه ت حال نمیکنم بنابراین باید بگم ریدم تو قیافه ت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط کامران دلان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که 2-0 فرانسه جلوست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3-0 بزنم یا 0-4 به نظرت؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا حذف کردی داشتم میخوندما (sm2)
راستش خودمم با خودم حال نمیکنم خیلی وقته بریدم فقط به عشق سینا تنها فن من روی زمین زنده امنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل یه چیزی رو من بگم کامران دلان زیاد زر میزنی بخواب تا این نخوابیده (sm2)(sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد بیقرارم برگرد آخه طاقت ندارم برگرد (sm176)
چرا جنبه حضور یه هنرمند مردمی رو تو جمعتون ندارین (sm172)نقل قول: