تاپیک جامع تیلور رو زدن کی*نم پاره شد 3 تا آلبوم هاشو 320 آپ کردم ! استقبال در حد مگس بود خودم و تاپیکم آب شدیم رفت (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
تاپیک جامع تیلور رو زدن کی*نم پاره شد 3 تا آلبوم هاشو 320 آپ کردم ! استقبال در حد مگس بود خودم و تاپیکم آب شدیم رفت (sm120)
ریدم تو فوتبال
اون مقطعی بود.. برا ی موضوع خاص(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تاپیک بزنین .. همین حسین و تو و امین ی سره اونجا باشین کافیه(sm2)
امضا قبلیت ماله موزیک ویدیو begain again بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اذربایجان دیگه کیو میخواست بیاره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا همین همشون گند زدن
ایران اکثرا همه رو داشت اول میشد
اینا 20% تیم هم نبودن
برای عشقت انرژی گذاشتی.. اشکال نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مقطع چی ؟(sm120)بزار جام ملت های اروپا برسه کاری میکنیم این تاپیک دیگه بالا نیاد مگر با انتشار البوم محسن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان گفتن سرمون گیج میشه هی میچرخه واسه همین عوضش کردم (sm120)نقل قول:
همینو میگم دیگه.. ی دوره ای که مسابقه ای .. جامی .. چیزی برگزار میشه(sm120)نقل قول:
لدف کردی(sm120)نقل قول:
این همه انرژی میزاری بعد سایت 4upld به خاطر حمایت از حقوق ناشر اثر میاد بعد یه هفته زارت همه رو پاک میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برسه جام جهانی تیمی که اهمیت زیادی ندارهنقل قول:
روسیه و ترکیه و کشورهایی که کشتی بلدن همیشه از بازیکن جوون استفاده میکنن تا تو بازی های المپیک و جام جهانی انفرادی بتونن موفق بشن (sm120)
دوره قبل هم یادمه با تیم دوم رفتیم و همچنین دوره ی قبل تر (sm120)
پس به خاطر همین اینقدر استقبال کردن(sm2)نقل قول:
ولی امضای جدیدم خعععلی پر مغزه لامصب (sm50) (sm120)نقل قول:
اینم فک کنم واسه red باشهنقل قول:
واسه همین اونام همیشه گند میزنن(sm120)نقل قول:
هیچوقت اینجوری قلع و قمع نکرده بودن
حداقل 50% تیم بودن(sm120)
دلیل پایین رفتن تاپیک کوچ کردن ما به اینجا بود وگرنه همیشه فوتبال بود و من و حسین و امین و حسین گی و وحید ودهن لق و ... همیشه بحث روز داریم (sm120)نقل قول:
آره تور جهانی Redنقل قول:
Berlin
دلم واسه دهن لق تنگ شده (sm120)
تو طرفداری که انقدر باشخصیته که ادم نمیتونه بهش فحش بده (sm2)
این تیم پارسال
59 کیلوگرم:
حمید سوریان 6 - منگیان سیمینوف 5
66 کیلوگرم:
امید نوروزی 6 - آدام کوراک 8
71 کیلوگرم:
سعید عبدولی 3 - چنگیز لابازانوف صفر
75 کیلوگرم:
فرشاد علیزاده صفر - رومان ولاسوف 11
80 کیلوگرم:
حبیب الله اخلاقی 8 - اوگنی بوگومولوف صفر
85 کیلوگرم:
طالب نعمتپور 2 - داوید چاکاوادزه یک
98 کیلوگرم:
مهدی علیاری 3 - نیکیتا ملینیکوف یک
130 کیلوگرم:
بشیر باباجانزاده 9 - واسیلی پارشین صفر
کدومشاون تیم دومن؟(sm2)فقط ی قاسم رضای نبود اونم یا مصدوم بود یا پررو بازی در اورده بود فکر کنم(sm120)
اصن هنگ میکنه ادم(sm120)نقل قول:
روم اختصاصی بزنین(sm2)نقل قول:
نیست خیلی وقته اینجا.. کجاست(sm120)نقل قول:
پیرلو: سال 2006 خودم را در پیراهن رئال تصور کردم(sm50)
پیرلو گفت است که در سال 2006 خیلی به پیوستن به رئال مادرید نزدیک بوده است هر چند که این اتفاق محقق نشده است.
وی توضیح داد: از نظر ذهن و قلب بازیکن رئال شده بودم. قرارداد پنج ساله و دستمزدی فضایی در اختیار من بود. خودم را در پیراهن رئال تصور می کردم و به حضور در برنابئو، معبد فوتبال فکر می کردم.
اما در نهایت این گالیانی بود که جلوی انتقال را گرفت تا پیرلو رئالی نشود. وی توضیح داد: خیلی حیف شد. با رئال قرارداد بسته بودم.
وی همچنین گفت که هرگز فراموش شدن توسط هواداران رئال در برنابئو را از یاد نخواهد برد.
نه منظورم تیمی بود که بعد المپیک شرکت کرد (sm120)ولی در کل همیشه با تیم دوم میان روسیه و بقیه (sm120)نقل قول:
بمیر(sm120)نقل قول:
واسه همینم هیچوقت نتیجه نمیگیرن(sm120)
بزار ببینیم این چه میکنه... اصلیا نبودن.. شاید بتونه چند تا کشتی گیر درست حسابی مثل بنا معرفی کنه
کلا تیم ملی رو اونجاشون گرفتن این المپیکیا(sm2)
بازیکنان استقلال به خاطر سفر به اراک حسابی نارحتی خود را ابراز کردند و ظاهرا مایل به سفر نیستند(sm70)
ما هم مایل نیستیم شما بیاید (sm120)
(sm120)دیجی کالا سطح شهرو قرق کرده تی وی هم تبلیغش پخش میشه
اسم فایلی که آپلود میکنی رو اینجوری بزار و روشم پسورد بزار:نقل قول:
T@yl*r $wi#t - 19&9 De!u^e
(sm77)یاس رفته کنسرت لهراسبی
اوندفع هم رفت کنسرت یکی.. مامورا به بیرون هدایتش کردن بعد مدتی(sm120)
(sm2)سریال شهریار خود شهریار رفته بود پیش عارف قزوینی بعد عارف باهاش کل داشت بش گفت ترک سرتق یاد این مهدی ترکه خودمون افتادم (sm120)
بعد باید یه راهنمای خواندن هم کنارش بزارم ! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین سایت واسه آپلود فایل Trainbit هست . 400 سال هم بگذره پاک نمی کنه (sm50)
مردم به اسم فایل rar چی کار دارن که بخونن یا نخونن.(sm120) اصا یه چیز بیخودی بزار مهم نیست. کسی که دانلود میکنه، از تو تاپیکی که تو زدی دانلود میکنه، که تو هم بالای لینک نوشتی که این لینک دانلود واسه چه آلبومی هست.نقل قول:
واسه البوم لهراسبی تاپیک زده بودن ؟
منطقی به نظر میرسه (sm50) چرا به ذهن خودم نرسید (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته دیگه حوصله ندارم آپ کنم . خستم , خسته (sm2)
دیوث(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی.(sm120)نقل قول:
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)یعنی الان این شرت نپوشیده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]