خب الان بگو که روشن شیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهدنا صراه المستقیم کن مارا ای امیر مومنان ای مولای ما
نمایش نسخه قابل چاپ
خب الان بگو که روشن شیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهدنا صراه المستقیم کن مارا ای امیر مومنان ای مولای ما
موقعی که جوانی را کفن کنم (sm173)(sm120) امید من به شما جوان هاست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر لفظی میخوای ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بنال دیگه راهشو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
f2بزن..
background رو تغییر بده ..
چه کسی بهتر از تو می تواند خودت باشد !!!!
f2 میزنم یه صفحه باز میشه بعدش چه باید کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا بک گراند رو تغییر بدم
قسمت زیرنویس فونت اینا دیگه بابا همه چیو من باید آماده کنم ..
پیدا شد دمت جیز
الی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه پوستتم خوبه (sm2)
(sm50)