این آهنگی که قبلا شعرشو نوشته بود امیر آهنگ دلتنگی ستار امروز گوش کردم واسه اولین بار فوق العادس (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
این آهنگی که قبلا شعرشو نوشته بود امیر آهنگ دلتنگی ستار امروز گوش کردم واسه اولین بار فوق العادس (sm81)
هیچ تو چینقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استفاده میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از چهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت نیستی صدات مونده صدات چشمامو گریونده دلم روی زمین مونده فقط از تو همین مونده (sm175)(sm172)
همه چی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm47)
(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
01 Episode I (sm81)