امروز دم خونمون گربه رفته بود بالاي درخت صاحابش زنگ زده آتش نشاني ٣ تا ماشين اومده بود تا گربه رو بيارن پايين
اونوقت ما بچه بوديم رفيقاي ديوثم گربه ميگرفتن شيلنگ فشار قوي آب ميكردن تو سوراخ ك/ون بدبخت
واقعآ ما تو ديوثي مقام اول جهانو داريم
:))))))
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز دم خونمون گربه رفته بود بالاي درخت صاحابش زنگ زده آتش نشاني ٣ تا ماشين اومده بود تا گربه رو بيارن پايين
اونوقت ما بچه بوديم رفيقاي ديوثم گربه ميگرفتن شيلنگ فشار قوي آب ميكردن تو سوراخ ك/ون بدبخت
واقعآ ما تو ديوثي مقام اول جهانو داريم
:))))))
عاقا ما امروز خير سرمون رفتيم فوتبال بازي كرديم يه ديوثيم توپ رو مستقيم زد وسط دوتا تخ/مام
حالا يه سوال دارم كسي نميدونه دكمه تنظيمات ش/ومبول كجاست ؟؟؟؟
آخه هركاري ميكنم ديگه سيخ نميشه فكر كنم تنظيماتش ريخته بهم
:)))))))
زنگ بزن دستتم از زیر در نشون بده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خونه ـشون چند خیابون بالا تره... بیا تو ناهار بخوریم و یه چرت کوچولو بزنیم ((sm51)) بعد میریم اونجا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا یه مدت روش نمیشه بلند شه... اگه شانس بیاری کاندوم ـه تاندون ـه تاندوم ـه چیه (بلکه هم ربات صلیبی) اون پاره نشده باشه یه هفته دیگه ریست میشه (sm120)نقل قول:
پ.ن: اتفاق مشابه با توپ بسکت سر من اومده (sm81) درد کشیدم که میگم... تجربه دارم (sm74)
اون جوری دیر میشه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی که من طاقت ندارم(sm74)
خدا بت صبر بده(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واسه خودت میگم عزیزم... باس گرمت کنم که جام نکنی... اونجا 5تا پسر عمه هام هستن بلخره (sm59)نقل قول:
درد تـــــخمی کشیده ام که مپرس (sm172) برمیگرده به سال دوم دبیرستان...نقل قول:
تخمم تخمای قدیم (sm81)