پس جوجو کو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس جوجو کو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
باند پرواز مسلخ بدنم (sm50)
در این مورد و از این زاویه اظهار نظر نمیشه کرد (sm70)
احمد سعیدی اهنگ جدید داده (sm88)
(sm2)فاتح نورایی نوشته خوندم فتانه
(sm2)فکر کنم این علی اصحابی اینقد با امیر حیدی اهنگ میده تا یارو تنظیم یاد بگیره
باو یه تیکه از لای پاش رد شده از زوایای خاص دیده نشه البته اگه اونم برنداشته باشش (sm2)
(sm50)
ممر شاسکول اعظم باز این عکس بدون تگ محسنو بر نداری ارشیوش کن
این کمپی که تو وایکینگ دد رفتن بدجور مشکوک میزنه (sm120)
تو هنوز نفهمیدی هر عکسی نسخه ی اصلیش میره تو آرشیو؟
یا اینه یا اون، 2تا عکس نیس که 2تا بره
همین میره آرشیو. اون رنگی به عنوان پوستر حساب میشه نه عکس جدید واسه آرشیو عکس
معلوم نیس چقد واسه این سریال کیمیا خرج کردن پول مفت ملت
کدوم کمپ کمپ نرفتن دیگه هنونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون سیا سفید نسخه اصلیشه الان ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو واقن تو کلت مخ نداری ها
فسمت 11 رو مگه ندیدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه لباسیه آخه ؟ هنو تو جنگ ایران عراق مونده (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کت حمید عسکریو ندیدی منجوق دوزی و تور دوزی داره
(sm2)اون که وضش خرابه رژ زده بود برا کاور آلبومشنقل قول:
ا ۱۱ اومده ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت دان (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
منظورم از همین عکس مشخص بود کدوم عکس بود.. مخ اگه داشتی میفهمیدینقل قول:
(sm70)برو گمشو بینم ادم اسکل میشه با تو میحرفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14)نقل قول:
آرشیو بروز شد (sm132)
عاقا من چی کار کنم مگه میشه انقد فیری داشته باشه مموری ؟ کلین میکنم یه ذره فقط بیشتر میشه فضا (sm9)
این دیوثو نیگا چطوری لینک میذاره تو رفتی فنلاند چه غلتی بکنی
غلط ، نه غلت !! (sm70)نقل قول:
تا اونجا که من فهمیدم 150 مگا بایت رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توضیح بیشتر بده
اون سبزه فضای فیریمه ، هر ۵ مین یه بار یهو الارم میده باید کلین کنی ، کلین میکنم فضای فیریم یه ذره فقط بیشتر میشه،نقل قول:
اون بقیه رو نمیدونم چطور پاک کنم ، مثلا کش ها (sm9)
وی اعلام کرد که نمیدانم یک جوانی از کجا وارد سیستم ایران شد و هماکنون دو میلیارد و 700 میلیون دلار پول مملکت در اختیار ایشان قرار گرفته است که اگر این پول به کشور بازگردانده نشود مایه روسیاهی خواهد شد.
(sm25)
من نمیدونم این مموری تو چجوریه فرمت کن درست میشه بعضی وقتا فلشا قاطی میکنننقل قول:
با کبل بزن با کامپیوتر برو فولدآپشن ، گزینه ی هیدن رو بزن رو نمایش ، 3تا تیک پایینشم بزن
بعد برو تو پوشه ی عکسات ببین پوشه ای که به صورت هیدن میاد چقد حجم داره
کش رو که نمیشه پاک کرد الدنگ (sm2)گوشی رو خاموش کنی کش پاک میشه، دوباره روشن کنی برنامه ها که بارگذاری بشن میرن تو کش
کش یه حافظه ای هست بین پردازنده و رمت که باعث میشه اطلاعاتی که زیاد استفاده می کنی خیلی بیشتر در دسترس پردازنده باشه
تازه سیستم عامل رو اپدیت کردم ، هارد رو هم تازه عوض کردم سیستم رو فلش کردم ولی این باز اینجوریه (sm54)نقل قول:
الان کلین کردم فضا بیشتر شد ولی بقیه رو میخوام پاک کنم نمیتونم
مرحبااااا(sm50)نقل قول:
ویندوز نیس این مراحلی که گفتی فرق داره که بلد نیستم جاییم پیدا نکردم (sm9)نقل قول:
خب الان بقیه ش چی ؟ اون قرمزه چیه نارنجیه
هارد وختی پر میشه بالاخره میشه یه سری اطلاعات رو پاک کرد فضا بیشتر شه ، مموری اینجوری نیست ؟
اونارو نمیدونم چیه ، گوشیای ما اونارو ندارهنقل قول:
راس میگه دیوث مک کار می کنه (sm2) خب یه ویدنوز پیدا کن بزن اونجا
تو مک اگه امکان هیدن داره بزن تو گوگل پیدا کن، البته این نوع هیدن شدن خیلی سطح پایین تره با یه تنظیمات اضافه تری نمایش داده میشه
همینطوری هم میتونی سایز پوشه ی عکستو نگاه کنی، بعد ببینی کل عکست همونقد حجم داره یا نه
این اسگل رو نیگا ، مگه این موبایله هی میگی گوشینقل قول:
باو مکِ ، لپ تاپ !!! هی میگه گوشی (sm2)